Į brangiausią Maskvos baleto spektaklį – bilietai iššluoti

Maskvos Didžiojo teatro baletas „Korsaras“ sulaukė šiuo laikmečiu neregėto susidomėjimo Lietuvoje ir aplinkinėse šalyse. Kultūros gerbėjai vos per kelias dienas išpirko daugiau nei 90 procentų visų bilietų. Vis garsiau pasigirstant prognozėms dėl renginių organizavimo rinkos paralyžiaus, tai, kad į „Korsarą“ bilietų praktiškai neliko – įspūdinga išimtis.
Maskvos Didžiojo teatro baletas „Korsaras“
Maskvos Didžiojo teatro baletas „Korsaras“ / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Baletas Maskva

Į pirmąkart Baltijos šalyse įvyksiantį garsiausio pasaulyje baleto teatro – Maskvos Didžiojo teatro – spektaklį „Korsaras“, bilietus masiškai rezervavo ir ambasados, garsiausi šalies kultūros bei verslo atstovai, gastrolėmis itin susidomėjo ir kultūros gerbėjai iš Latvijos, Kaliningrado, Baltarusijos.

„Tai, kad artėjantis spektaklis – išskirtinis įvykis šalies renginių rinkoje, liudija ir bilietų pardavimai. Per savaitę išplatinome beveik visus bilietus, kurių kaina svyruoja nuo 130 iki 700 litų. Teatro mėgėjus belieka paskatinti nepramiegoti paskutinės galimybės – beliko vos 100 bilietų“, – sakė bilietus į garsiausios pasaulio baleto trupės pasirodymą Lietuvoje platinančios „Tiketos“ generalinis direktorius Vytautas Kernagis.

Garsiausias pasaulio baleto teatras su brangiausiu savo visų laikų spektakliu „Korsaras“ Lietuvos žiūrovams pasirodys rugsėjo 20-ąją Lietuvos nacionaliniame operos ir baleto teatre.

Prieš dvejus metus pristatytas „Korsaras“ – brangiausias baleto pastatymas Maskvos Didžiojo teatro istorijoje, kainavęs 1,5 mln. JAV dolerių. Pagrindinius vaidmenis jame atlieka ryškiausios baleto žvaigždės – Nikolajus Tsiskaridze, Marija Aleksandrova, Ivanas Vasilievas ir Natalija Osipova.

Spektaklį tūkstantmetį švenčiančiai Lietuvai ir Vilniui, kaip šių metų Europos kultūros sostinei, atveža investicijų bendrovė ŪBIG ir jos prezidentas Vladimiras Romanovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius