-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Vilnių atvyksta „Destiny's Child“ grupės narė (video)

Trečiadienį paaiškėjo, kad kartu su Davidu Guetta į Lietuvą savaitgalį atvyks tikra popžvaigždė, ne vieno prestižinio „Grammy“ laimėtoja, per 30 milijonų įrašų pardavusi soul ir r'n'b dainininkė, aktorė Kelly Rowland. Lietuvoje ši amerikietė geriausiai žinoma iš jos atliekamų dainų „Work“ bei „Dilemma". Pastaroji buvo apdovanota prestižiniu „Grammy“.
Dainininkė Kelly Rowland
Dainininkė Kelly Rowland / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Muzika

Septintus metus savo solinę karjerą tęsianti K.Rowland anksčiau kartu su garsiąja Beyonce Knowles buvo daugiausiai pasaulyje įrašų pardavusios moterų grupės „Destiny's Child“ narė. Ši populiari trijulė prieš kelis metus buvo pagerbta žvaigžde Holivudo šlovės alėjoje. Šį sekmadienį „Siemens“ arenoje kartu su prancūzu Davidu Guetta, su kuriuo visai neseniai įrašė bendrą dainą „When love takes over”, koncertuosianti amerikietė pirmą kartą atvyks į Baltijos šalis.

K.Rowland išgarsėjo su prieš daugiau nei dešimt metų susibūrusia grupe „Destiny's Child“. Šiai prieš kelis metus galutinai išsiskyrusiai trijulei iki šiandien priklauso ne tik daugybė rekordų, bet ir galybė platininių ir auksinių diskų iš viso pasaulio, keliolika pačių svarbiausių „Grammy“ bei MTV apdovanojimų ir dešimtys milijonų parduotų įrašų. Tokias dainas kaip „No, No, No", „Bills, Bills, Bills", „Jumpin' Jumpin“, „Say My Name", „Independent Women Part I" ar „Survivor" žino viso pasaulio muzikos klausytojai.

Dar net nepradėjus „Destiny's Child“ irti, Beyonce ir Kelly pradėjo savo solines karjeras ir joms puikiai sekėsi. Tai ir buvo pagrindinė labai sėkmingos grupės skyrybų priežastis. Pirmasis K.Rowland solo albumas „Simply Deep“ buvo išleistas 2002-aisiais. Būtent šiame diske galima išgirsti „Grammy“ apdovanojimą pelniusią dainą „Dilemma", kurią amerikietė atliko kartu su reperiu Nelly. Ši daina net 10 savaičių praleido „Billboard“ top dešimtuke. Vėliau pasirodė dar du albumai ir keliolika visame pasaulyje žinomų hitų. Mūsų šalies TV ekranuose ir radijo stotyse dar visai neseniai nuolat skambėjo šokio ritmu sukurta Kelly daina „Work“.

Beje, K.Rowland garsėja ne tik dainomis, vaidmenimis įvairiausiuose JAV serialuose, bet ir aktyvia veikla prieš AIDS. Pernai metais ji buvo MTV Apsisaugojimo Ambasadorė programoje „Staying Alive". Ji apsilankė keliose Afrikos valstybėse, kur kalbėjo apie AIDS ir apsisaugojimą nuo šios ligos. Taip pat Kelly, kartu su dainininkėmis Pink bei Avril Lavigne bei aktorėmis Brittany Murphy, Charlize Theron bei Eva Mendes pasirodė keliose AIDS programos reklamose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius