-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Į Vilnių atvyksta šokių muzikos dievai „Faithless“ (video)

Spalio 19 d. parodų centre „Litexpo“ sprogs tikra šokių muzikos bomba – čia pirmą kartą Lietuvoje savo vienintelį koncertą surengs britų elektroninės muzikos grupė „Faithless“.
Šokių muzikos dievai „Faithless“
Šokių muzikos dievai „Faithless“. / Organizatorių nuotr.

Kartu su šokių muzikos dievais tituluojamais muzikantais į Vilnių atvyksta trisdešimties aptarnaujančio personalo komanda. Skirtingai negu dauguma tokio žanro grupių, šie muzikantai scenoje neapsiriboja pora nešiojamųjų kompiuterių – didžioji dalis muzikos gyvai atliekama tradiciniais instrumentais. Koncerte skambės ne tik gerai žinomi hitai „Insomnia“, „We Come 1“ ir „God Is a DJ“, bet ir naujausi kūriniai iš šių metų gegužės mėnesį pasirodžiusio albumo „The Dance“.

Koncerto įgarsinimo ir apšvietimo technikos kiekiu bei subtilybėmis jie lenkia daugumą per pastaruosius metus Lietuvoje viešėjusių atlikėjų. Todėl organizatoriai žada, kad koncertas bus vienas iš įspūdingiausių šokių muzikos renginių, kada nors vykusių Lietuvoje.

„Faithless“ susikūrė 1995 metais Didžiojoje Britanijoje ir sukėlė tikrą sąmyšį elektroninės muzikos padangėje – jų singlas „Insomnia“ akimirksniu atsidūrė daugelio pasaulio šalių radijo topų viršūnėje, o 1998 metais pasaulis parklupo išgirdęs kultinį „God Is a DJ“, tapusį vienu populiariausių visų laikų singlų. Per savo istoriją grupė išleido 6 studijinius albumus, 7 rinktinių kūrinių diskus, net 20 singlų ir pardavė daugiau kaip 12 mln. albumų kopijų. Kiekviename „Faithless“ albume skamba ir žymiosios britų dainininkės Dido balsas, kuri nuo pat grupės įkūrimo dalyvauja kūrybiniame procese ir kiekvieno grupės albumo įrašuose.

Bilietai prekyboje pasirodys nuo rugsėjo 13 dienos.

VIDEO: Faithless Live In Moscow - God is a DJ [HD]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius