Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Joninių savaitgalis su „Sasha Song Tribute to George Michael“

Po neįtikėtino pasisekimo Vilniuje atliekant George'o Michaelo dainas kartu su Lietuvos valstybiniu simfoniniu orkestru (vadovas maestro Gintaras Rinkevičius), penktadienį (birželio 25 d.) Sasha Song visus savo gerbėjus kviečia į Palangą, kur vyks išskirtinis gyvo garso koncertas „Sasha Song Tribute to George Michael“.
Sasha Song Joninėms dovanos Georgo Michaelo dainas.
Sasha Song Joninėms dovanos George'o Michaelo dainas. / Dariaus Petrulaičio nuotr.

Koncertas vyks „Vandenio muzikos klube“. O jau kitą dieną (birželio 26 d.) jaunasis atlikėjas su George'o Michael programa savo gerbėjus kviečia į Nidą, „Corona“ paplūdimio barą.

Viso pasaulio moterų numylėtinio George'o Michaelo dainas Sasha Song atliks pirmą kartą skambant tik fortepijonui,  kuriuo akomponuos Marius Leskauskas  ir suteiks šiam renginiui romantiškos nuotaikos.

„Manau, visi, kurie ateis, išgyvens tokias pat pakilias emocijas kaip ir ankstesnių koncertų  lankytojai“, – žadėjo Sasha Song.

Atlikėjas prisipažino, kad G.Michaelo dainas renkasi neatsitiktinai.

„Šis atlikėjas yra vienas iš nedaugelio dainininkų, kuris mane įkvepia kurti ir dainuoti toliau. Jau nuo vaikystės aš klausau ir dainuoju jo dainas, o šis projektas – tai kelias atgal į mano vaikystę, jos prisiminimas, bet tuo pačiu metu – iššūkis bei didžiulis išbandymas, juk negaliu mylimiausio atlikėjo dainų atlikti blogai“, – įspūdžiais dalijosi Sasha Song. 

Neįmanoma suskaičiuoti, kiek gerbėjų turi legendinis „Wham!“ grupės vokalistas George'as Michaelas, tačiau daugiau kaip 110 milijonų albumų kopijų, parduotų per daugiau nei 20 metų trunkančią muzikinę karjerą, įrodo, jog šis atlikėjas yra išskirtinis.

Šio projekto metu skambės geriausios G.Michaelo dainos, „Amazing“, „Fast Love“, „Faith“, „Outside“, „Freedom“ ir kiti puikiai visiems pažįstami kūriniai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius