JP Nataf ir Barbara Carlotti pavergė paprastumu (nuotraukos)

Šeštadienį sostinės klube „New York“ susirinkusiems prancūziškos muzikos ir kultūros gerbėjams koncertą surengė svečiai iš Paryžiaus – JP Nataf ir Barbara Carlotti.
Šeštadienį sostinės klube „New York“ susirinkusiems prancūziškos muzikos ir kultūros gerbėjams koncertą surengė svečiai iš Paryžiaus - JP Nataf ir Barbara Carlotti.
Šeštadienį sostinės klube „New York“ susirinkusiems prancūziškos muzikos ir kultūros gerbėjams koncertą surengė svečiai iš Paryžiaus - JP Nataf ir Barbara Carlotti. / Martyno Siruso / adfoto.lt nuotr.

Prancūziškai ir angliškai dainavę ir su publika bendravę dainininkai pamažu užkariavo susirinkusiųjų širdis – paprastumu, puikia nuotaika ir prancūziškomis meilės dainomis.

Lietuviai pirmą kartą išskirtinį koncertą Lietuvoje surengusių atlikėjų lengvai nepaleido. Plojimais ir šūksniais pakvietę muzikantus sugrįžti į sceną, susirinkusieji po kiekvieno kūrinio audringai prašė dar daugiau dainų.

Vieną jų JP Nataf ir Barbara Carlotti su muzikantais atliko nusileidę nuo scenos ir sustoję ar susėdę klubo salės viduryje, tarp renginio svečių staliukų.

Išskirtinis prancūziškos muzikos vakaras, surengtas kartu su Prancūzų kultūros centru, skirtas visame pasaulyje minimai Tarptautinei Frankofonijos dienai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius