-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kaune – Andriaus Kaniavos atviras pokalbis su publika

Praeitą šeštadienį įvyko koncertų ciklo „Kalbanti muzika“ atidarymas, kuriame žiūrovai klausėsi ir bendravo su teatro ir kino aktoriumi bei režisieriumi, vienu garsiausiu bardu Lietuvoje – Kostu Smoriginu. Antrasis muzikinio ciklo „Kalbanti muzika“ koncertas įvyks jau šį ketvirtadienį. Jame žiūrovai bus kviečiami klausytis ir bendrauti su Andriumi Kaniava.
Koncerto akimirka
Koncerto akimirka / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Tai Keistuolių teatro aktorius, režisierius, kompozitorius, tekstų autorius ir dainininkas, kurio kūryboje visada galima įžvelgti vaikišką nuoširdumą ir neišsenkančią gerą nuotaiką. Kaniavos gerbėjai jau žino, kad išgirdus Andrių sakant „o dabar labai rimtai, be juokų“ netrukus teks kvatoti iš dar vieno aktoriaus sąmojo, todėl koncertuose niekados netrūksta juoko ir plojimų.

Nors atlikėjas pažįstamas iš daugybės spektaklių, jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be muzikos, pasak jo, geriausias susitikimas su gerbėjais – koncertas. Nenuostabu, jog už atlikėjo nuoširdumą gerbėjai dėkoja plodami atsistoję ir nenori išleisti jo nuo scenos. Koncerte savo kūrybą Andrius Kaniava pristatys kartu su profesionaliais muzikantais Aleksandru Ten (gitara) ir Sigitu Mickiu (klavišiniai).

Koncerte „Kalbanti muzika” su Andriumi Kaniava ir grupe, galėsite išgirsti atlikėjo dainų ir daugiau sužinoti apie jį patį; kieno paskatintas pradėjo kurti, kuri daina jam pati artimiausia ir brangiausia, kokias išdaigas krėtė mokykloje, koks smagiausias nuotykis nutiko scenoje ir daugybę kitų. Šiltas ir jaukus rudens vakaras lapkričio 3 d. ,19 val. su Andriumi Kaniava ir grupe, laisvalaikio namuose „Nautilus“ (Savanorių pr. 124, Kaunas).

Praėjusią savaitę vykusio K.Smorigino koncerto metu klausytojai išgirdo tiek gerai žinomas, tiek ir negirdėtas, naujajame albume pasirodysiančias dainas. Atlikėjas sulaukė gausybės įvairiausių klausimų, o klausytojai išgirdo nuoširdžių, smagių, kartais ir labai juokingų atsakymų. Gavęs klausimą „kokį filmą šiuo metu rodytumėte, jeigu būtumėte televizijos ekranas“, K.Smoriginas susimąstė, nes, anot jo, tai būtų labai atsakingas sprendimas.

Tačiau ilgai nedvejojęs atsakė, jog pasirinktų animacinį filmuką – „Mikė Pukuotukas“, kuris, jo manymu, yra vienas iš nuoširdžiausių kada nors rodytų filmukų. Daugelis klausytojų nustebo išgirdę, jog K.Smoriginas yra didelis šiuolaikinių technologijų gerbėjas ir neįsivaizduoja savęs be kompiuterio ar išmaniojo telefono. Koncerto metu atlikėjas pasakojo apie kūrybą, kas įkvėpė vieną ar kitą dainą, smagius nutikimus gyvenime ir scenoje, gastroles, šeimą, draugus, apie daugelį dalykų, kurie leido dar labiau pažinti talentingą, visapusišką menininką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius