Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

KIWI vasaros pradžia su legenda – ECHOMEN

KIWI vasaros sezonas įsibėgėja ir pristato daug gerų prisiminimų keliantį vakarėlį „Made In UK: Echomen“.
KIWI vasaros pradžia su legenda – ECHOMEN.
KIWI vasaros pradžia su legenda – ECHOMEN. / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 „Kiwi“

Birželio 12d. KIWI vakarėlyje “Echomen” atstovaus dueto lyderis Anton Fielding. Vyresniems klubo lankytojams „Echomen” vardas turėtų sužadinti daug smagių klubinių prisiminimų, todėl artėjantis šeštadienis taps puikia proga šiuos prisiminimus atgaivinti. Legendai sutikimo natas diktuos KIWI pulto ąsai: Uncle Rolll, Manchini ir Drugys.
Pripažintas muzikos „specas“

Anton Fielding žinomas kaip „Echomen“ ar „Solaris Heights“ savo muzikinę karjerą prie didžėjaus pulto pradėjo daugiau nei prieš vieną dešimtį metų kartu su pirmosiomis elektroninės muzikos apraiškomis. Nesuskaičiuojamas kiekis kūrinių, albumų ir didžiulis palaikymas iš pasaulinį pripažinimą pelniusių žvaigždžių: James Zabiela, Tocadisco, Deep Dish, Sasha ir daug kitų padėjo kūrėjui užsitarnauti kokybės ženklą klubinėje scenoje.

Anton Fielding dirbo kartu su muzikiniais projektais: „Mooncat“ , „Time Design“ ir priklauso legendiniam „Echomen“ bei „Solaris Heights. Kiekvienas šokių muzikos melomanas savo kolekcijoje atrastų šio muzikos „speco“ kūrinių ar bent vieną iš žymiausių „Echomen“ darbų: „Perpetual“, „Substance“, „Cure“ ar „Tru 2 You“. O ką bekalbėti apie didžėjus, užsienio bei Lietuvos, kurie Anton Fielding kūrybos pagalba ne kartą buvo parklupdę pilnas klubinetojų sales ar gerąja prasme išvedę iš proto.

Po beveik penkerių metų pertraukos į uostamiestį grįžtantis svečias žada pristatyti jau patikrintus „Echomen“ darbus bei savo pasirodymą paįvairinti per ilgą laiko tarpą sukaupta kūrinių kolekcija ir šviežiausiomis naujienos. Viena iš tokių naujienų, prieš keletą savaičių įrašų kompanijoje „MCgroove Records“ pasirodęs kūrinys „Cylo“.

„Silence Night“

Birželio 19d. į KIWI grįžta vakarėlis „Silence night“. Už pulto stos „Silence Family“ nariai: Leon Somov, Mario Basanov, Few Nolder bei “Silence Family” idėjos autorius Vidis. Visiems gerai žinomi kūrėjai bei atlikėjai ruošia išskirtinį kvarteto pasirodymą uostamiestyje.

Linksmybės ant vandens

Birželio 25d. KIWI klubas persikels ant vandens, su vakarėliu – „KIWI boat party“. Muzikinio kelto vedliai, KIWI rezidentai: Uncle Roll, Manchini, Drugys, Ninoleo bei Mindaugėlis, vienoje scenoje ruošiasi atsiskleisti kitokiam muzikiniam amplua nei daugeliui įprasta bei žada išskirtinį vasarišką ritmą ant vandens. Taip pat organizatoriai užsimena, kad klubas KIWI planuoja persikelti į keltą liepos ir rugpjūčio mėnesį. Muzikinis keltas ruošiasi pajudėti iš kruizinių laivų perkėlos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius