-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klubas „Gravity“ prisikels su būgno trenksmais (video)

Penktadienį (rugsėjo 24 d.) kartu su GREEN NIGHT šėlsmu sostinėje DJ Mamania su bendražygiu būgnininku Joshu McClungu atidarys Vilniaus naktinio klubo „Gravity“ duris. Po ilgai trukusio remonto klubas „Gravity“ atsidarys su visiškai nauja garso ir apšvietimo įranga bei atnaujintu interjeru, o DJ Mamania tikisi nustebinti Lietuvoje dar negirdėtu hiphopo atlikimu.
Pasiruošimo „Gravity“ atidarymui akimirka
Pasiruošimo „Gravity“ atidarymui akimirka / Organizatorių nuotr.

DJ Mamania išdavė, kad specialią „Gravity“ atidarymo programą intensyviai repetavo. „Tai bus panašu į koncertą - muzika, papildoma instrumentais, vizualizacijomis ir vokaliniu atlikimu“, - sakė DJ Mamania.

Pasirodymo metu jam talkins ne tik slapti vokalai, kurių vardų neišdavė, bet ir būgnininkas Joshas McClungas. JAV gimęs ir šešis metus jau Lietuvoje gyvenantis vaikinas pirmą kartą būgno lazdeles paėmė būdamas 4 metų, o viešai ant scenos pasirodė – vos trylikos. Būdamas 16 metų, jis tapo vienas iš grupės „Gyvai" įkūrėjų. J. McClungas grojo jazz ir gospel ansamblyje iš JAV „On Mission“ bei grupėje I.R. Taip pat grojo su atlikėju Mantu, grupe „Jazz2o”, Eugenijumi Kanevičiumi, Petru Vyšniausku ir kt.

Pasak klubo „Gravity“ vadovės Irma Urbanavičienės, iš esmės atsinaujinęs  „Gravity“ ir toliau dirbs su geriausiais Lietuvos šokių muzikos atlikėjais ir kūrėjais: Mamania, Mantini, Techstailyzm, RyRalio, nepamirš ir įdomių užsienio atlikėjų. Klubas planuoja  kokybiškos šokių muzikos: techno, minimal techno, dramanbeis, hiphop, R&B stiliaus renginius.

Vieną įspūdingiausių šio sezono klubinio gyvenimo įvykių – GREEN NIGHT – pristato „Tuborg“. Neatsiejami nuo muzikos ir klubinės kultūros „Tuborg“ suteikė galimybę atsinaujinti ir vienam iš populiariausių Vilniaus klubų – „Gravity“.

Rugsėjo 24-osios naktį iš viso vienuolika Vilniaus naktinių klubų ir muzikinių vietų atvers savo duris laisvam įėjimui ir kokybiškai muzikai. GREEN NIGHT pakvies susipažinti su lietuviškos muzikos progresu, gabiais muzikos kūrėjais ir kolektyvais iš Lietuvos.

Video iš DJ Mamanios pasirengimo Green night‘ui ir „Gravity“ atidarymui:

VIDEO: Green Night su Dj Mamania

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius