Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Latvijos paplūdimio festivalį aplankys dešimtys žvaigždžių

Šią vasarą, liepos 11 dieną, Saulkrastų paplūdimyje jau trečią kartą vyks šokių muzikos paplūdimio festivalis „Moonlight Party”. Renginio pagrindinis svečias bus pasaulinio garso prancūzų didžėjus ir prodiuseris Martinas Solveigas, praneša prodiuserių kompanija „Undercover“.
Festivalis „Moonlight Party“
Festivalis „Moonlight Party“ / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Muzika Latvija

Dalyvavimą „Moonlight Party“ jau patvirtino ir kūrybinis Londono garso ir vaizdo menininkų duetas Addictive TV, kurių naujausias kūrinys yra interneto anonsas šių metų „Oskaro“ laureatui – filmui „Lūšnynų milijonierius”.

Šiuo metu vyksta derybos su dar keliomis šokių muzikos pasaulio žvaigždėmis ir pilnas svečių sąrašas bus paskelbtas artimiausiais mėnesiais.

„Moonlight Party“ yra vienas stilingiausių Latvijos kasmetinių renginių, tačiau šiemet bus dar įspūdingesnis – penkios scenos ir daugiau nei 50 atlikėjų iš įvairių pasaulio šalių. Be daugybės Europos populiarių didžėjų, šiemet renginį planuojama papildyti tiek vietinėmis, tiek užsienio žvaigždėmis, kurios pasirodys gyvai, tokiu būdu padarydamos festivalio programą įvairesnę ir turtingesnę. Taip pat renginyje planuojamos kelios „chill-out“ zonos, kurios jūros pakrantėje leis mėgautis malonia ir meditacine atmosfera.

Šiais metais paplūdimio festivalio atmosferą bus galima pajausti ir dieną, nes „Moonlight Party“ prasidės jau 15 valandą, tokiu būdu garantuojant plataus spektro pramogas net iki septintos valandos ryto.

Viso renginio metu specialiai įrengtoje teritorijoje vyks ir „Moonlight Party“ turgelis. Renginio organizatoriai kviečia atsiliepti norinčius prekiauti, parduoti originalius meno kūrinius, idomius rūbus, papuošalus ir kitus dalykus. Pasiteirauti galite elektroniniu paštu.

„Įvertinus situaciją Latvijos pramogų pasaulyje, nusprendėme išlaikyti labai draugiškas bilietų kainas, kurios, palyginus su daugelio atlikėjų pasirodymais, bus išties labai nedidelės – pirmasis 1000 bilietų visai dienai kainuos tik 27 litus, po to 54 litus, o vėliau jų kaina neviršys 108 litų“, – nurodo prodiuserių kompanijos „Undercover“ vadovas Reno Grinbergs.

Į renginį galima įsigyti ir ribotą kiekį VIP bilietų. Šių bilietų turėtojai galės išvengti eilių prie įėjimo, pasinaudoti specialiu „VIP Fast Track“, taip pat naudotis dviem „VIP Lounge“ teritorijomis, kurios bus šalia didžiųjų renginio scenų. Pirmųjų 50 VIP bilietų kaina bus 54 Lt, veliau 91 Lt, o renginio metu VIP bilietų kaina sieks 162 Lt.

Bilietai į „Moonlight Party“ parduodami nuo pirmadienio, kovo 23 dienos, visose „Bilietų pasaulis“ prekybos vietose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius