-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Liepos pabaigoje netoli Vilniaus įsikurs akustinių gitarų stovykla „Live Camp“

Paskutinį liepos savaitgalį Bražuolės stovyklavietėje netoli Vilniaus vėl įsikurs alternatyvios, indie, roko ir britpopo stilių muziką propaguojančio „Liverpool“ judėjimo organizuojama akustinių gitarų stovykla „Live Camp“.
Akustinių gitarų stovykla „Live Camp“
Akustinių gitarų stovykla „Live Camp“ / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Stovyklavietė

„Live Camp“ – tai jauki stovykla, kurioje teka upė, dega laužas ir skamba akustinės gitaros. Liepos 29-osios, penktadienio, vakarą „Live Camp“ scena bus atvira visiems, norintiems groti. Šeštadienis skirtas grupių pasirodymams. Akustiškai gros „Colours Of Bubbles“, „Garbanotas bosistas“, „Deeper Upper“, „The Deflux“, Markas Palubenka, svečiai iš Estijos „Uebanda“ ir kiti atlikėjai.

Ne koncertų metu „Live Camp“ stovyklautojai pramogaus Neries regioniniame parke, o sutemus drąsiausiųjų lauks naktinis siaubo žygis. Be to, vienam laimingajam burtų keliu atiteks du bilietai į „Arctic Monkeys“ koncertą Liverpulyje, Didžiojoje Britanijoje.

„Stovyklos principas paprastas – gitara, draugai ir laužas. Visada norėjome išgirsti mėgstamas grupes akustiškai gamtoje. Praėjusią vasarą „Live Camp“ stovykloje įsitikinome – akustinės gitaros miške skamba ypač gerai ir paslaptingai“, – pasakojo vienas iš „Live Camp“ sumanytojų Evaldas Taroza.

„Planuojame „Live Camp“ akustinių gitarų stovyklą rengti ne tik vasarą, bet ir rudenį, žiemą bei pavasarį, nors ir suprantame, kad stovyklauti šaltuoju metų laiku bus iššūkis visiems dalyviams. Tačiau taip tik įdomiau“, – sakė idėjos bendraautoris Laurynas Zibolis.

Grojantys, dainuojantys ar tiesiog mėgstantys gitaras liepos 29–30 d. rinksis Bražuolės stovyklavietėje. Neries regioniniame parke vyksiančią „Live Camp“ itin patogu pasiekti traukiniu. Bilietus bus galima įsigyti renginio vietoje. Bilietų kaina – 15 Lt (abi dienos), antra diena – 10 Lt.

Norinčiųjų groti registracija ir daugiau informacijos čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius