-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Londone surengta pirmoji nagų tapybos paroda

Parodoje eksponuojami jaunųjų menininkų nagų tapybos darbai savo grožiu ir dizaino novatoriškumu nenusileidžia net ir patiems garsiausiems dailininkams.
Sam Bidle nagų tapybos kūrinys
Sam Bidle nagų tapybos kūrinys / DegreeArt.com

Daugiau parodos nuotraukų rasite čia.

Bendradarbiaudami su Didžiosios Britanijos sostinės nagų meno specialistais nedidelė grupelė menininkų Rytų Londone surengė eklektišką, lygių neturinčią, viešąją nagų tapybos parodą, kurioje galima pamatyti nepaprastus meno dirbinius.

„Nailphilia“ pavadintoje parodoje galima išvysti įvairaus dizaino meno kūrinius – pradedant leopardiniais raštais ir baigiant dirbtinais deimantais inkrustuotų ar netgi rožėmis puoštų nagų pavyzdžių.

Pirmą kartą Didžiojoje Britanijoje surengtoje parodoje jaunieji menininkai siekė pademonstruoti kūno tapybos (angl. body art) ir spalvingosios mados sintezę.

„Apie nagų tapybą buvo kalbama tiek pat daug, kiek ir apie rankines ar šukuosenas. Tačiau nepaprastai talentingi ir atsidavę nagų menininkai neretai būdavo palikti nuošalyje. Todėl šia ekspozicija mes siekėme parodyti ne tik nepaprastus jaunųjų menininkų darbus, bet pristatyti ir juos pačius“, – apie savo tikslus pasakojo pagrindinė parodos organizatorė Isobel Beauchamp.

29-erių I.Beauchamp kartu su savo kolege Elinor Olisa dar 2003 metais įkūrė internetinę parduotuvę DegreeArt.com. Tai novatoriška įmonė, besiverčianti studentų ir prestižiškiausių meno įstaigų absolventų meno kūrinių pardavimu ir nuoma.

Nuo savo veiklos pradžios DegreeArt.com įsitvirtino kaip Didžiosios Britanijos studentų ir absolventų meno pardavimo rinkos lyderė. Dviejų partnerių įkurta įmonė suteikia galimybę jauniesiems kūrėjams tapti pasaulinio garso menininkais.

DegreeArt.com svarbiausias tikslas – pasaulį supažindinti su kvalifikuotais, tačiau vis dar jaunais menininkais“, – savo pasirinkimą eksponuoti tik jaunų menininkų dirbinius motyvavo DegreeArt.com direktorė I.Beauchamp.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius