Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Makejevas su „Ešeriuku Valentuku“ kovos už dovanas vaikams

Tarptautinės vaikų gynimo dienos proga žinomas dainų autorius ir atlikėjas Aleksandras Makejevas mažuosius klausytojus pradžiugins neįprasta dovana. Ligi šiol šokiruojančiomis dainomis garsėjęs atlikėjas kardinaliai pakeitė savo stilių ir išleido albumą, skirta mažiesiems klausytojams. Jiems A. Makejevas dovanoja nuotaikingą muzikinę pasaką, pavadintą „Ešeriukas Valentukas“.
Muzikinė pasaka „Ešeriukas Valentukas“
Muzikinė pasaka „Ešeriukas Valentukas“ / Viršelio nuotrauka

„Nuolat stengiuosi tobulėti ne tik kaip atlikėjas, bet ir kaip dainų autorius. Ši muzikinė pasaka – tai kartu ir naujas kūrybinis žingsnis, ir bandymas sugrąžinti skolą gražiausiam gyvenimo tarpsniui – vaikystei“, – sakė A. Makejevas.

Jo teigimu, pasirinkti tema muzikinei pasakai nebuvo sunku, kadangi jis pats be galo mėgsta žvejybą ir norėtų, kad šiuo smagiu pomėgiu užsikrėstų kuo daugiau vaikų. Turbūt dėl to pasakoje veikia ešeriukas Valentukas, dėdė Lynas, piktoji Lydeka, žuvų karalaitė Raudė ir, žinoma, vaikai.

Įrašyti muzikinę pasaką A. Makejevui padėjo mažoji solistė Emilė Ribokaitė ir atlikėja Ieva Kulbačiauskaitė, žinoma pseudonimu Ewex. Pasakotojos balsą „Ešeriukui Valentukui“ paskolino vaikams puikiai pažįstama aktorė Doloresa Kazragytė. Tikimasi, kad „Ešeriukas Valentukas“ bus puiki dovana mažiesiems Tarptautinės vaikų gynimo dienos proga.

 „Man labai keista, kad daugelyje Europos šalių ir netgi Lenkijoje birželio 1-oji yra ta diena, kai vaikams dovanojamos dovanos, ši šventė kone prilygsta šv. Kalėdoms, tuo tarpu pas mus kažkodėl tradicija dovanoti vaikams dovanas dar neprigyja“, – sako A. Makejevas.

Muzikantas teigia, kad, išleisdamas pasaką vaikams, jis solidarizuojasi su mažaisiais ir pasižada kovoti už tai, kad vaikai birželio 1-ąją gautų dovanų. Beje, savo neseniai gimusiai dukrytei dovaną jis taip pat jau yra parengęs.

Dainų autorius ir atlikėjas Aleksandras Makejevas yra išleidęs šešis albumus, 2008-aisiais pasirode jo geriausių dainų rinktinė „Ilgas gyvenimas“. Muzikantas taip pat yra žinomas ir kaip TV serialu „Nekviesta meile“ bei „Garbes kuopa“ dainų autorius. Savo dainose pop-roko stiliaus atlikėjas dainuoja apie meilę, mirtį, karą, nusikaltimus ir už viso to slypinčią beprasmybę, žmonių tuštybę, puikybę ir pavydą.

Muzikinė pasaka kompaktinėje plokštelėje „Ešeriukas Valentukas“ bus dovanojama visiems, apsipirkusiems „Mini Pasaulio“ parduotuvėse geguzes 31 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius