Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mantas „čiuoš“ Palangoje

Tūkstančius žmonių dainų festivalyje "Slavianskij bazar" Vitebske sužavėjęs linksmasis Manto ir šokėjų trio nusprendė smagiai baigti vasaros sezoną pajūryje.
Mantas Jankavičius
Mantas Jankavičius / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šiandien Mantas atveš pašėlusią nuotaiką ir į pajūrį bei surengs vienintelį koncertą Palangoje. Vasaros estradoje, be jau daugeliui atmintinai mokamų dainų "Čiuožki" bei "Stok", nuskambės ne vienas dar niekur viešai neskambėjęs kūrinys iš naujausios atlikėjo programos. Lakoniškai pavadintame nuotaikingame ir smagiame koncerte "Čiuožki" Mantas scenoje bus ne vienas. Jis dainuos ir šoks kartu su jau pamėgtais "Gyčio Ivanausko šokio teatro" aktoriais: šio teatro steigėju ir idėjiniu vadu Gyčiu Ivanausku bei vienu garsiausių trupės atlikėju Evaldu Taujanskiu.

"Garantuoju, kad tai bus vienas linksmiausių koncertų Palangoje šiais metais", - šypsodamasis sako dėl įtempto koncertų grafiko šią vasarą be atostogų likęs Mantas.

Praėjusį mėnesį bene labiausiai šiais metais dainuojamos ir grojamos dainos atlikėjas Mantas be didelės reklamos ir fanfarų su kompanija apsilankė kaimynėje Baltarusijoje surengtame "Slavianskij bazar" festivalyje. Šiemet į metų muzikos įvykiu vadinamą renginį suvažiavo daugiau kaip 5,5 tūkst. muzikantų iš 33 šalių, tačiau mūsų vyrukai neprapuolė minioje. "Per festivalį pasirodėme nekonkursinėje programoje. Nenorėjome rungtis, norėjome tik save išbandyti. Buvo malonu ne kartą iš profesionalų išgirsti palankią nuomonę, kad jeigu ne mūsų pasirodymas, tas vakarus būtų gana nuobodus ir nuspėjamas. Man - tai didžiausias komplimentas, kad nesame pilki ir išsiskiriame iš dainininkų minios", - džiugiai nusiteikęs prisiminė Mantas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius