Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nacionalinėje dailės galerijoje – edukacinis susitikimas su architektūros parodos „Našlaičiai“ kuratoriumi Leonardu Vaičiu

Gruodžio 17 d., penktadienį, 17 val. kviečiame į edukacinį susitikimą su vienu iš architektūros parodos „Našlaičiai“ kuratorių Leonardu Vaičiu. Jo vedamoje ekskursijoje lankytojai turės galimybę įsigilinti į laikmečio, sukūrusio parodoje pristatomą architektų kartą, realijas, susipažinti su architektūros kūrybos procesu.
Palaimintojo J.Matulaičio bažnyčios eskizai
Palaimintojo J.Matulaičio bažnyčios eskizai / G.Baravyko eskizas

L.Vaitys – architektas, pats priklausantis „našlaičių“ kartai, bendravo ir dirbo su parodoje pristatomų kūrinių autoriais. Anot kuratoriaus, „(...) ši ekspozicija sumanyta ne kaip „našlaičių“ kūrybos ataskaita, greičiau, kaip paslaptingas idėjinių paieškų proceso atskleidimas, – eskizuose, piešiniuose, brėžiniuose...“.

Edukacinio susitikimo metu kuratorius plačiau papasakos apie parodos ekspozicijoje atspindėtą savitą architektų Gedimino Baravyko, Algimanto Aleknos, Žvaigždro Drėmos, Gintauto Likšos, Gyčio Ramunio, Sauliaus Šarkino, Henriko Šilgalio, Gintauto Telksnio kūrybos būdą bei braižą.

Įėjimas – su galerijos bilietu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius