Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naktiniai ritmai

Labas. Kol visi supasi Aukštaitijoje, miestas bus šiek tiek pritilęs. Jei vis dėlto liekate jame, turite dvi alternatyvas: sirgti už Pietų Afrikoje viešinčius futbolininkus arba keliauti per tas sostinės diskotekas, kurios neišsikrausto į gamtą kartu su reiveriais. Bent vienam savaitgaliui. Šoksiu kartu su jumis.
Grupė „Left i Right“
Grupė „Left i Right“ / Grupės archyvo nuotr.

 Gyvai

Esu tikra, kad pavadinimas „Left i Right“ ne visiems kalba pats už save. Tačiau, jei tik išgirstumėte, kokią gražią muziką groja šis duetas, jų koncertą tikrai pasižymėtumėte savo savaitgalio plane. Šįvakar „Left i Right“ savo gyvą pasirodymą surengs Mokytojų namų kieme įsikūrusioje „Vasaros terasoje“. Eksperimentinį dub grojantys Vygis ir Elena kvies paklaidžioti po liūliuojančių garsų pievą ir, tikrai, pasidalins, kokiomis nuotaikos jie gyvena šią vasarą. Prie dueto prisijungs vaizdų meistras Monosala. Nepraleiskit!

Kada – lygiai 21 val. Kiek – nemokamai.

Atidarymas

Geros žinios! „Kultflux“ šiemet bus! Ta proga, nedaugžodžiaudama kviečiu žygiuoti į krantinę šalia Mindaugo tilto. Šiandien! Vilniečių pamėgtoje vietoje trenksim tikrų tikriausius šokius. Veiksmą užkurs Genys, Deneez ir Tomas Boo. Kartu su grupe „Mood Sellers Band“ jie jau trečius metus pakvies vilniečius bei miesto svečius šiltojo sezono dienas ir vakarus leisti prie upės. Gyvą šou surengs Golden Parazyth su K@. Žiauriai gerai! Daugiau sužinokit čia.

Kada – nuo 18 val. Kiek – nemokamai.

Šokrok

Na, o pabaigai – šokiai tikriems rokeriams. Rimti vyrai Miss America, Kym Wild ir Sibiras kviečia į rimtą diskoteką kodiniu pavadinimu „Šok Rok“. Šiąnakt, klube „Woo“. Viską darysim pagal gitaras. Bus daug rimtų rokinių princesių ir princų. Labiau pasiseks tiems, kurie bus apsirėdę roko grupės marškinėliais. Įtikinau?

Kada – nuo 23 val. Kiek – 5–15 Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius