-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Naujoje „Radijo erelių“ versijoje aktoriai dainavo kartu su „Skamp“

Galų gale „Radijo erelių“ žiūrovai „Domino“ teatre pamatė lauktą, naują, išskirtinę komedijos versiją, kuri nuo šiol bus rodoma visoje Lietuvoje. „Skamp“ siurprizas, netikėti muzikiniai numeriai ir dar nematytos scenos – susirinkusieji neslėpė audringų emocijų ir negailėjo plojimų.
Nauja „Radijo erelių“ versija
Nauja „Radijo erelių“ versija / D.Matvejevo nuotr.

Kartu su prasidėjusia „Domino“ teatro vasara, pristatyta ir nauja „Radijo erelių“ versija, kuri nuo šiol žiūrovus džiugins naujomis scenomis, šou ir dainų numeriais. Karščiausia papildyto varianto „vinimi“ drąsiai galima vadinti naują, specialiai „Radijo ereliams“ skirtą gyvo garso pasirodymą – populiariausios grupės „Skamp“ muzikinę interpretaciją, sukurtą pagal Marijono Mikutavičiaus hitu tapusią dainą „Trys milijonai“. Dainavo ne tik „Skamp“ – kartu su jais dainą traukė ir visa „Radijo erelių“ komanda. Muziką ir dainos tekstą specialiai „Radijo ereliams“ sukūrė patys grupės „Skamp“ nariai, į pagalbą pasitelkę kitus žinomus Lietuvos muzikantus.

„Radijo ereliai“ papildyti ne tik grupės „Skamp“, bet ir kitomis lietuviškomis dainomis. Be to, spektaklio humoro arsenalas atnaujintas numeriais, kurie labiausiai pasiteisino ir sužavėjo žiūrovus užsienyje – Rusijoje ir Lenkijoje. Nuo šiol „Radijo erelių“ dainos skambės absoliučiai naujais stiliais – nuo roko iki country. Salė leipo juokais, girdėdami puikiai žinomų dainų aranžuotes, kurias, gelbėdamiesi nuo akibrokštų, ištikusių „Tipo M-1“ tiesioginį eterį, atliko įvairias popgrupes parodijuojantys skambieji „Radijo ereliai“. Žiūrovai džiaugėsi scenoje išvydę komedijos topais tapusių „96 po žeme“, „Suopis ir Švogeriai“, „Nogi Vvierch“, „Kapučino“ ir kt. muzikos grupių pasirodymus.

Net ir tie žiūrovai, kurie „Radijo erelių“ spektaklyje lankėsi nebe pirmą kartą, liko nustebinti naująja „Radijo erelių“ versija, papildyta netikėtomis, juoko bangas sukėlusiomis scenomis. Atnaujinta „Radijo erelių“ versija žiūrovus nuo šiol stebins ir pasikeitusia spektaklio atomazga – visa „Radijo erelių“ komanda kartu su „Skamp“ įvairiausiais stiliais atliks spektaklio baigiamąją dainą. Ir tai dar ne viskas! „Ereliukai“ paruošė ir naują vienos juokingiausių komedijos dainų „Pesnia pro zaicav“ aranžuotę, kuri sugriaudės net trimis skirtingais muzikos stiliais.

„Radijo ereliai“ vasarą bus rodomi birželio 28 d., liepos 29 d., rugpjūčio 26 d. „Domino“ teatre, Vilniuje bei liepos 29 d. Šiaulių dramos teatre.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius