-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Nukeltas ATB koncertas ir vėl gali neįvykti

Rugsėjo 4-ąją Vilniaus „Siemens“ arenoje turėjo vykti ATB koncertas „Future Memories Tour Vilnius 2009“, tačiau pats atlikėjas internete paskelbė, kad jis atšauktas. Koncertas Vilniuje turėjo įvykti dar birželio 12-ąją, tačiau buvo atšauktas dėl techninių kliūčių.
ATB
ATB / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 „ATB“

36-erių ATB, kurio tikrasis vardas Andre Tannebergeris, į Lietuvą ketino atsivežti agentūra „In The Mix Promo“. Trečiadienį apie pusė trijų dienos atlikėjo socialinio tinklo „Twitter“ asmeniniame puslapyje pasirodė paties Andre rašyta žinutė. „Man labai gaila, bet mano koncertas Vilniuje vėl atšauktas! Dar kartą organizatoriai nepasirūpino susitarimais su manimi ir mano agentūra! Jaučiuosi labai prastai ir tikiuosi, kad greitai rasime kitą galimybę pasirodyti Vilniuje. Labai atsiprašau, Andre“, – rašo atlikėjas.

Vilniuje koncertą organizuojančios agentūros „In The Mix Promo“ vadovas Arnas Urbanavičius 15min.lt tikino negalįs paaiškinti, tokios ATB žinutės. „Nežinau, kodėl taip yra. Niekas su mumis nesusisiekė ir apie koncerto atšaukimą nekalbėjo. Sužonojau taip pat, kaip jūs, – tikino agentūros vadovas. – Viskas iš mūsų pusės padaryta ir jie neturėjo nusiskundimų. Gal kažkas Andre nepatiko, mes mėginsime susitarti ir tikimės, kad koncertas įvyks.“

A.Urbanavičius tiksliai neapibrėžė, kiek reali grėsmė iškilusi koncertui. „Gal ATB ką nors sumaišė, ne tą parašė“, – svarstė jis. „In The Mix Promo“ vadovas pažadėjo, kad kai tik situacija išaiškės, informuos 15min.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius