-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

O.Kolobovaitė „Ugnies medžioklėje su varovais“ – paskutinį kartą šį sezoną

„Domino“ teatras skelbia paskutinį atsisveikinimo iki rudens miuziklo „Ugnies medžioklė su varovais“ pasirodymą, kuris įvyks kitą savaitę, balandžio 19 d., Vilniuje. Paskutiniame šio sezono pasirodyme dainuos ir miuziklo pažiba Ona Kolobovaitė. Solistė šiemet buvo ne tik nominuota Auksiniam kryžiui 2009, bet ir „Metų moters“ rinkimuose pelnė garbingą „Metų atradimo“ titulą bei iškovojo pergalę auksinio balso konkurse „Triumfo arka“.
Miuziklas „Ugnies medžioklė su varovais“
Miuziklas „Ugnies medžioklė su varovais“ / Redo Vilimo/BFL nuotr.

„Ugnies medžioklė su varovais“ – tai įspūdingas reginys su visiškai naujais režisūriniais sprendimais, tačiau su tomis pačiomis visų gerai žinomomis, jau 32 - ejus metus populiariomis ir susižavėjimą, bei prisiminimus žadinančiomis arijomis „Kregždutė“ ir „Kaip mažas paukštukas“. Būtent daina „Kregždutės“ dabar gali legendiniam miuziklui pelnytai užkabinti dar vieną laurų vainiką – ją Lietuvos radijo klausytojai neseniai išrinko visų laikų skambiausia! Lietuvos radijo klausytojai laidoje „Muzikinis vidudienis“ rinko visų laikų skambiausių dainų dvidešimtuką.

Tradicinis konkursas šiais jubiliejiniais metais išplėtė savo geografiją. Klausytojams buvo pasiūlyta per 150 dainų – nuo tarpukario Lietuvos estrados žvaigždės Antano Šabaniausko iki šių dienų charizmatiškos ir savitos atlikėjos Jurgos.

„Lietuvos teatrų sezonui besibaigiant, norime dar kartą pradžiuginti savo žiūrovus išskirtiniu miuziklo parodymu. Šiemet jo dainos ir atlikėjai buvo ir vėl įvertinti įvairiuose rinkimuose ir konkursuose, pelnė ne vieną apdovanojimą. Be to, tai vienintelis tikras lietuviškas miuziklas „Domino“ teatro repertuare, taigi nekilo abejonių, kad „Ugnies medžioklė su varovais“, prieš vasarai įsibėgėjant, tiesiog privalo dar tą vienintelį kartą nuskambėti mūsų scenoje“, – teigia „Domino“ teatro vadovas Egidijus Baranauskas.

Naujajame legendinio miuziklo pastatyme, kuriuo žiūrovus džiugina „Domino“ teatras, kitą savaitę dainuos nepakartojama atlikėjų komanda: Ona Kolobovaitė, Mindaugas Zimkus, Raimondas Baranauskas, Tautrimas Rupulevičius (Onsa) bei žymusis choras „Aidija“. Miuziklas „Ugnies medžioklė su varovais“ savo klausytojų paskutinį kartą šį teatro sezoną lauks „Domino“ teatre, balandžio 19 d., 19 val.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius