-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Paroda „Pelenė“ kviečia į trijų dienų grožio terapiją – akims, kūnui ir sielai

Penktadienį parodų ir kongresų centre „Litexpo“ prasidėjusi paroda „Pelenė“ kviečia praskleisti grožio paslapties uždangą ir tris dienas skirti savo kūno bei sielos grožiui puoselėti.
Parodos akimirka
Parodos akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Šiemet, kaip niekada, paroda pristato daugybę ypatingų naujovių: spalvų gama stebins naujausios 2014 metų makiažo tendencijos, akys raibs nuo plataus dekoratyvinės ir ekologiškos kosmetikos pasirinkimo.

Be to, lankytojus pasitiks sveikatingumo priemonių, naujų prekės ženklų įvairovė, išskirtinės kosmetologijos priemonės ir aparatai, padėsiantys be skalpelio atjauninti odą. Mėgstantys papuošalus ir originalius juvelyrinius dirbinius irgi turės ką veikti – paskęs madingų aksesuarų ir stiliaus detalių gausoje.

Lankytojus pasitiks sveikatingumo priemonių, naujų prekės ženklų įvairovė, išskirtinės kosmetologijos priemonės ir aparatai, padėsiantys be skalpelio atjauninti odą.

Lietuvos juvelyrai savo gaminius pristatys stilinguose stenduose atskiroje 4 parodų rūmų salėje.

„Pelenėje“ tradiciškai vyks ir grožio specialistų čempionatai. „Litexpo“ konferencijų salėse netrūks ir seminarų kirpėjams bei grožio specialistams. Kaip ir kiekvienais metais, čia pasirodys būrys grožio ekspertų iš užsienio, kurie savo žinias demonstruos mūsų šalies specialistams.  

Stilistai ir makiažo profesionalai dalysis vertingais patarimais bei supažindins publiką su naujausiomis grožio industrijos kryptimis. Jie rekomenduos, kokios kosmetikos priemonės turėtų papildyti kosmetikos krepšelius kitais metais. Parodos dalyviai pristatys kosmetikos pasaulio naujienas ir pasiūlys įsigyti jau pamėgtų produktų.

Iš viso parodoje dalyvaus 220 kompanijų iš Lietuvos, Estijos, Latvijos, Ispanijos, Rusijos, Airijos, paroda vyks trijose ekspozicijų salėse, o renginiai ir seminarai persikels į konferencijų sales. Iš viso paroda užims 7400 kv. m. plotą.

Paroda „Pelenė“ vyks balandžio 4–6 dienomis Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius