-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienį „Gravity“ - šokių muzikos stabų numylėtiniai „Spirit Catcher“, šeštadienį - serija „The Jam“

Japonija, JAV, Meksika, Kanada ar Rusija – visur jie įdomūs, visur jų reikia. Todėl net neabejojama, kad jau šį savaitgalį klubas „Gravity“ virs autografų dalinimo scena. Nes jau šį penktadienį – bene didžiausia balandžio mėnesio bomba, ilgai laukta naktis „G-Spirit“. Išskirtinio renginio centre - vieno įtakingiausių žmogaus šokių muzikos pasaulyje Pete Tong kažkada išliaupsintas belgų duetas „Spirit Catcher“.
„Spirit Catcher“
„Spirit Catcher“ / Organizatorių nuotr.

Septynerius metus itin sėkmingai dirbantis kolektyvas po pasirodymo Tokijuje balandžio 30 d. pirmą kartą gros Vilniaus klube „Gravity“. Ypatingoje house muzikos naktyje svečiui talkins susivienijimas „DeepToys“ ir Andrius Rio. Šeštadienį, kaip kiekvieno mėnesio pradžioje, klubas „Gravity“ kvies į DJ Mamania kuruojamą hip hop muzikos naktį „The Jam“.

„Spirit Catcher“ – pasauliui puikiai pažįstamas vardas

Nors penktadienio klubo „Gravity“ svečiai „Spirit Catcher“, arba dar kitaip – Thomas Sohet ir į Vilnių atvykstantis Jean Vanesse, muzikos pasaulyje sukasi pakankamai neilgai, muzikos leidiniai juos jau senokai priskiria prie autoritetų ir kartais net pavadina legendomis.

Beprotiškais tiražais parduotas ir nosis daugeliui nušluostęs debiutinis „Spirit Catcher“ diskas „Night Vision“, keliolika nuostabių remiksų bei pernai pasirodęs belgų dueto miksuotas rinkinys „Coast2Coast“, kurį iki šiol  rinko tik pripažintos house muzikos žvaigždės Miguel Migs, AME, Kerri Chandler - tai tik maža dalis jų įspūdingų karjeros faktų.

Nenuostabu, kodėl tikros house muzikos žvaigždės, galybės hitų autoriai „Spirit Catcher“ yra šokių muzikos stabų Darren Emerson, Ewan Pearson, Miguel Migs, Satoshi Tomiie, Alexkid, Erol Alkan, „16 Bit Lolitas“ ir jau minėto Pete Tong numylėtiniai.

„The Jam“ svečiuose – su Snoop Dogg koncertavęs didžėjus

Šeštadienį „Gravity“ house muzika keis geriausi hip hop šokiai mieste – DJ Mamania vakarėlis „The Jam“. Ši serija nėra tik muzika, tai visa kultūra, kuria bene žinomiausias hip hop didžėjus gyvena daugybę metų. Šį kartą jis pristato savo gerą bičiulį bei bendramintį iš Suomijos – DJ Mista S. Vienas populiariausių Skandinavijos r'n'b, hip hop atlikėjų yra bendradarbiavęs su tokiais žinomais atlikėjais kaip Snoop Dogg, Jazzy Jeff, Sean Kingston.

„DJ Mista S yra jaunas, bet labai talentingas ir populiarus Suomijos didžėjus. Ne muzikiniame gyvenime jis labai mėgsta riedlentes bei ledo ritulį, todėl grodamas hip hop muziką maišo su labai daug kitų stilių - taip savotiškai sprogdindamas šokių aikštelę netikėtais sprendimais. Kažkada jau grojęs „Gravity“ „MTV The Block“ vakarėlyje Mista S pats parodė didelį norą  sugrįžti į Vilnių. Vasarėjančiam „The Jam“ šis svečias bus pats tas“, – sako serijos šeimininkas DJ Mamania.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius