Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienį „Loftas“ prognozuoja uraganinį drum‘n‘bass vėją iš Bristolio

Šį penktadienį, rugsėjo 3 dieną, menų fabrikas „Loftas“ atidaro naująjį savo sezoną su gyvo drumm‘n‘bass grupe iš Bristolio – „Dub Mafia“.
Grupės „Dub Mafia“ vokalistė Eva
Grupės „Dub Mafia“ vokalistė Eva / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 „Loftas“ Muzika

Trip Hop stiliaus sostine vadinamas Bristolis – Didžiosios Britanijos miestas, pasauliui atidavęs netikėtai daug kokybiškos muzikos. Kol „Massive Attack“ ar „Portishead“ vis dar laukiame Lietuvoje, gyvas „Dub Mafia“ pasirodymas bus nekasdienė proga pamatyti, ką iš legendinio muzikos fabriko atsiveš šis septynetas.

„Išvysti septynis atlikėjus ant scenos, gyvai atliekančius drum‘n‘bass muziką – tai, kol kas, vienkartinė proga Lietuvoje. Neabejoju, kad net ir kitokių muzikos stilių gerbėjai įvertins grupės kokybę ir talentą“, – pasakoja menų fabriko vadovas ir muzikantas Viktoras Diawara.

Nors „Dub Mafia“ susikūrė vos prieš metus, muzikos specialistai nedvejodami duoda žalią šviesą jų kūrybai. Muzikantai šią vasarą grojo krūvoje festivalių, lankėsi kaimyninėje Lenkijoje. Neseniai grupė, bendradarbiaudama su žymiu režisieriumi Benu Dowdenu, kūrusiam vaizdo klipus tokiems muzikos projektams kaip „Dub Fx“, „Reggie Watt“ ar „Dirty Goods“, pristatė keletą vaizdo klipų – jau kitą dieną po pristatymo grupės „Youtube” kanale „Breakneck“ tapo aukščiausią savaitės reitingą turinčiu vaizdo klipu, aplenkusiu tokius muzikantus kaip „Coldplay“ ir Janet Jackson.

Patys „Dub Mafia“ nariai apie pasirodymą Vilniuje kalba itin entuziastingai: „Tikiuosi, kad žmonės bus atviri, draugiški ir nusiteikę galingam vakarėliui – tokius mes sėkmingai rengėme koncertuose Europoje. Nekantriai laukiu ir šio!“, – linkėjimus lietuviams perduoda būgnininkas Andrew.

Kitas grupės narys DJ Snafu priduria: „Tai bus tikras uraganas! Labai noriu pamatyti, kaip čia, Lietuvoje, žmonės reaguoja į gyvą drum‘n‘bass/dubstep muziką – manau, jie bus nustebinti.“

Prieš koncertą dalyvius šokdins pačios „Dub Mafia“ nariai DJ Snafu, Aron ir Jago, parengę specialų setą, o po jo naktį pratęs gerai žinomas DJ Mamania iš G&G Sindikato klano bei atkaklus drum’n’bass propaguotojas Lietuvoje DJ JaZzy.

Menų fabrikas „Loftas“ – novatoriška erdvė, jau užsitarnavusi sėkmingiausių Vilniaus vakarėlių globėjos vardą. Vienu tokių pradėti naują rudens sezoną – geras ženklas kiekvienam gyvos muzikos gerbėjui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius