Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienį „Woo“ valdys vaizdų pilni ekranai

Ką daro vidžėjai, kai jų komandą ištinka gimtadienis? Žinoma, rodo dar daugiau vaizdų. Su geriausių savo kolegų pagalba, o kadangi be muzikos tie vaizdai ne visai išbaigti, prisikviečia ir mėgstamiausių muzikantų. Tokia formule pagrįstas antrasis „Fullscreen VJs“ gimtadienis, kuriam penktadienį, balandžio 23–ąją, pasiduos klubas „Woo“.
Penktadienį „Woo“ valdys vaizdų pilni ekranai
Penktadienį „Woo“ valdys vaizdų pilni ekranai / Organizatorių nuotr.

„Smagu, kad žmonės mūsų vaizdus ne tik pastebi, bet ir domisi, iš kur jie atsirado“, – apie tai, kad vidžėjus – ne mažiau svarbu, nei didžėjus, pasakoja gimtadieniui besiruošiantys „Fullscreen VJs“. Tiek susidūrę į duetą, tiek anksčiau vaikinai aktyviai dalyvavo ir dalyvauja Lietuvos elektronikos judesyje ir didžiuojasi vaizdais aplipinę ne vieną dešimtį vakarėlių, festivalių ar kitų kultūringų renginių. Tarp kitų pažymėtinų „Fullscreen VJs“ pasiekimų – Europos ir JAV vaizdo menininkų simpoziumas Rygoje, kuriame lietuvaičiai su kolegomis gvildeno vidžėjų meno dabartį ir numatė ateitį.

Gyvus sveikinimo atvirukus jubiliatams penktadienį pieš jų pačių pasikviesti žanro kolegos. Tai – „Rut Rut“, „Dublicate“ narys Eimis, Suckmyfinger, VJ Ilvijas ir kiti. Visos keturios pagrindinės Radvilų rūmus laikančio rūsio sienos bus išspalvintos vaizdo projekcijomis, o svarbiausios vakaro personos – „Fullscreen VJs“ – savo vaizdų šaltiniu pavers gyvą žmogų.

Kaip jau minėta, vaizdai be garsų – dar ne vakarėlis. „Muzikinė renginio programos dalis priklausė nuo asmeninių simpatijų“, – visai nekukliai šypsosi „Fullscreen VJs“ ir puola vardinti. Golden Parazyth su K@ šaus gyvai, o didžėjų eilutėje rikiuosis Endis VSG, nepavargstantis radijo bangomis elektroniką skleisti Loranas Vaitkus, Delonge iš „On The Wave“ bei jaunas ir labai perspektyvus kūrėjas Nespo.

Gyvo vaizdo naktis „Woo“ sienas nuspalvins ir šokių aikštelę suvirpins penktadienį, balandžio 23–ąją. Dovanai „metamės“ po 15 Lt, indulgenciją suteiks skrajutė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius