Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktasis „Pure Future White“ žada grandiozinį šou

Įspūdingiausias naktinis klubas pasaulyje. Taip šokių muzikos šventę „Pure Future White“ gegužės 1 dieną, šeštadienį, vyksiančią Vilniaus Ledo arenoje (buvusioje Utenos arenoje), šiomis dienomis pristatė jos rengėjai iš kompanijos „Pure Culture“.
Šokių muzikos šventė „Pure Future White“
Šokių muzikos šventė „Pure Future White“ / Organizatorių nuotr.

Iš klubo – į milžinišką areną

Sausio 25 dieną visoje šalyje veikiančiose „Bilietai.lt“ kasose prasidėjo pirmųjų bilietų pardavimas į šią šventę. Organizatoriai perspėja, jog bilietai brangs, tad ragina kuo greičiau suskubti įsigyti pirmuosius nebrangiai kainuojančius bilietus. Pirmam tūkstančiui žmonių bilietai kainuos po 40 litų.

Lazeriai, fejerverkai, milžiniškos judančios dekoracijos, garsūs pasaulio didžėjai ir tūkstančiai baltai apsirengusių į muzikos ritmą iki aušros linguojančių žmonių. Tokius vaizdus, kuriuos buvo galima matyti kasmet nuo 2007-ųjų sostinės „Forum Palace“ centre, gegužės mėnesio pirmąjį vakarą bus galima pamatyti ir tūkstančius šokių muzikos mėgėjų suviliosiančioje milžiniškoje arenoje.

Dešimtą vakaro prasidėsianti ir tik šeštą ryto pasibaigsianti jau šeštoji „Pure Future White“ šventė – kauniečio renginių prodiuserio ir meno vadovo Mindaugo Jonaičio vadovaujamos kompanijos „Pure Culture“ sumanymas, sulaukęs house muzikos mėgėjų pritarimo visoje Lietuvoje.

„Per kelerius metus pasiekėme tokį lygį, kad „Pure Future White“ būtų surengtas jau ne naktiniame klube, o milžiniškoje Ledo arenoje. Prieš keletą metų šioje arenoje surengėme nemažo pasisekimo sulaukusius renginius – pirmąjį Sasha pasirodymą Lietuvoje ir Meilės dienos fiestą „Love Day“ su Nick Warren“, – pasakojo renginio sumanytojai.

Atvyksta garsenybių desantas

„Pure Future White“ renginiuose jau yra pasirodę Steve Lawler, Desyn Masiello, Omid 16 b, „Silicone Soul“, Demi, lietuviai Justin Xara, Julia Fedotova. Linksminti šokių muzikos fiestos dalyvių į Vilnių atvyks garsūs užsienio didžėjai iš užsienio. Tačiau organizatoriai nelinkę kol kas viešai atskleisti „Pure Future White“ scenoje pasirodysiančių garsenybių vardų. Jie teigia, kad visa detali informacija apie renginio atlikėjus bus paskelbta artimiausiomis dienomis, nes vis dar yra derinamos paskutinės detalės ir kontraktų punktai su atlikėjų vadybininkais. Tačiau šventės iniciatoriai prasitarė, jog tai bus maišytas klubinis didžėjų pasirodymas ir gyvo garso koncertas. Ir jų vardai nustebins visus šokių muzikos mylėtojus.

Iš lietuviškos klubinės padangės house muzikos spindulius skleis Justin Xara, Julia Fedotova, Martynas M.

„Specialiai White‘o šou ruošiami originalūs šokėjų kostiumai, organizuojamos specialios šokių pamokos. Grimo specialistai piešia grimo modelių eskizus. Darbas vyksta pilnu tempu, vos spėjame suktis“, – teigė vykdantysis „Pure Culture“ direktorius Ignas Mocevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius