Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Raganiukės teatrą“ aplankys Mažylis ir Karlsonas

Visi vaikai jau tikrai žino, kas gyvena ant stogo. Bet kas jį buvo sutikęs? Šį šeštadienį ant „Raganiukės teatro“ stogo nusileis paslaptingas draugas, o į spektaklį atėję vaikučiai pamatys istoriją apie berniuką, kuris turėjo patį keisčiausią pasaulyje, ant stogo gyvenantį draugą.
Karlsonas
Karlsonas / „Raganiukės teatro“ nuotr.

Su motoriuku ant nugaros nuo stogo nusileidęs draugas Mažylio namuose prikrės daugybę išdaigų, linksmai susidoros su piktąja aukle, o Mažyliui tai bus didžiausias gyvenime nuotykis.

Uogienės ir bandelės, pokštai ir pavojai – dalykai, kurie geriausiai apibūdina Karlsoną. Susipažinti ir susidraugauti su juo kviečia „Raganiukės teatras“, šeštadienį 12 valandą, S.Stanevičiaus g.24, Vilnius.

Bilietus platina Bilietai.lt. Taip pat bilietus rezervuoti ir įsigyti galima „Raganiukės teatre“ darbo dienomis bei spektaklio dieną.

Muzikinė istorija apie vaikų Širdžių Ėdiką, nepaprastą uogienių valgytoją, nepakartojamą pokštininką ir namų „darkytojų“ tramdytoją – Karlsoną ir nuolankųjį draugą Mažylį pakerės vaikus ir pralinksmins jų tėvelius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius