Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Raganiukės teatre“ netyla vaikų juokas po premjeros „Šmurliuko nuotykiai“

Šeštadienį „Raganiukės teatre“ nesisklaidė nekantrumo ir nežinomybės debesėliai. Kas gi tas Šmurliukas? Kur jis gyvena ir ką veikia?.. Ne visi vaikai žinojo Šmurliuką, bet visi norėjo su juo susipažinti!
Premjera „Šmurliuko nuotykiai“
Premjera „Šmurliuko nuotykiai“ / Irmanto Sidarevičiaus nuotr.

Pažintis su linkmu ir šiek tiek keisto būdo Šmurliuku pagaliau įvyko. Kiekvienas žiūrovas tapo draugu su scenoje pokštus krėtusiu Šmurliuku. Ne tik sužinojo jo vardą, pamatė jį, bet ir leidosi į vieną didžiausių gyvenimo nuotykių – geriausio draugo paiešką.

Būti vienam nėra taip jau ir nuobodu, ypač jei esu Šmurliukas. Tačiau sutikti kitą, dažniausiai netgi labai skirtingą nei esi, su juo susipažinti, po to susidraugauti ir išsaugoti pašėlusiai nenuspėjamą draugystę gali būti įdomiausias gyvenimo nuotykis.

Garsiai salėje skambėjo žiūrovų juokas, dar garsiau plojimai! „Raganiukės teatro“ premjera vaikams apdovanota gražiausiom pavasario gėlėm, o režisierius V. Mikalauskas bei aktoriai nuoširdžiausia vaikų padėka.

Nenusimink, jei dar nesusipažinai su Šmurliuku. „Raganiukės teatre“ spektakliai vyksta kiekvieną savaitgalį, dideliam ir mažam tinkamu laiku. O Šmurliukas čia pasirodys dar ne kartą, nes juk jis nori turėti daugiausiai draugų. Spektaklį „Šmurliuko nuotykiai“ bus galima pamatyti gegužės 8 ir 30 dienomis „Raganiukės teatre“, S.Stanevičiaus g. 24, Vilnius. Daugiau informacijos galite rasti teatro interneto svetainėje www.raganiuke.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius