Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Raganiukės“ teatras kviečia: Kapitonė Monika Medūza Mops

Jūromis plaukia niūrus ir tamsus laivas... Jūreiviai pasakoja, kad tai pats vaiduokliškiausias laivas, koks tik kada plaukiojo jūromis...
Raganiukės teatras
„Raganiukės“ teatras / Raganiukės teatras

Bet juk jūreiviai taip retai sako tiesą! Nepatrauklios išvaizdos laive dirba šauniausia ir labai linksma įgula, o jam vadovauja Kapitonė Monika Medūza Mops, kurios mėgstamiausias žaidimas yra piratavimas. Monika – tikra piratė: juodas raištis akiai užsirišti, kardas, ilgaauliai jūreiviški batai, kepurė su kaukole ir sukryžiuotais kaulais, marga piratiška kaklaskarė ir.. ant peties tupinti višta, vardu Polė.

Šimtas neklaužados kapitonės ir jos įgulos nuotykių aprašyta V.French ir Ch.Fisher knygoje „Kapitonė Monika Medūza Mops“. O šį savaitgalį vaikų laukia vienas smagus nuotykis su piratais „Raganiukės“ teatre.

Muzikinis spektaklis vaikams „Kapitonė Monika Medūza Mops“ jau šį šeštadienį, rugpjūčio 7 dieną, 19 valandą „Raganiukės“ teatre, S.Stanevičiaus g. 4! Kartu išplauksime į jūrų platybes ieškoti lobio ir kautis su suktais blogiukais. Sužinosime, kodėl reikia būti teisingam ir sąžiningam. O svarbiausia, kad išmoksime piratų kodeksą!

Atrodo, jau pats laikas leistis į jūras plėšti grobio...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius