Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Raudonėje – edukaciniai lėlių gamybos kursai

Vilniaus Senamiesčio lėlių teatras visus norinčius išmokti pasigaminti teatrinę lėlę kviečia į lėlių gamybos kursus, kurie vyks Raudonėje spalio 24-26 dienomis. Šiuos kursus rekomenduojame ne tik privatiems asmenims, bet ir pedagogams bei siekiantiems įgytas žinias panaudoti papildomam uždarbiui.
Lėlė
Lėlė / Renginio organizatorių nuotr.

Šiais metais Senamiesčio lėlių teatro lektoriai lėlių gamybos kursus organizavo užsienio ir Lietuvos pedagogams. Pasitelkę savo žinias, kartu su Senamiesčio lėlių teatro lėlininkais, kursų dalyviai kūrė kaukes, gamino pirštinines, suvenyrines lėles ir marionetes. Dirbdami kartu pedagogai atrado daug būdų, kaip pasigaminti lėlę iš pačių įvairiausių medžiagų. Lėlė, sukurta iš natūralių medžiagų (medžio pagaliuko, džiovinto lapo ar šieno saujelės) vaikui yra lengva priemonė išreikšti savo vaizduotę, emocijas. Lėlė padeda spręsti sudėtingus mokomuosius – auklėjamuosius uždavinius, ugdo vaiką, jo jausmus, kūrybiškumą ir žinoma suteikia vaikams daug teigiamų emocijų.

Įgytos žinios kursų metų gali būti panaudotos ir kitomis kryptimis. Veliuonos kultūros centro darbuotojai Raudonėje vyksiančių kursų metu ketina savo rankomis sukurti personažines teatro lėles. Vėliau su lėlėmis pastatyti spektaklį ir parodyti jį savo bendruomenei.

Į Raudonės mokykloje vyksiančius lėlių gamybos kursus kviečiame registruotis visus norinčius, o įgytas žinias panaudoti papildomam uždarbiui arba savo buičiai papuošti.

Registruokitės el.paštu senamiescio.leles@gmail.com. Daugiau informacijos www.senamiescioleles.lt, tel. (+370) 679 61422.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius