-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio kodas: bėgti ir pabėgti

Atgaivą po karščių pasiūlęs apniukęs dangus manęs nevilioja. Juk savaitgalį, ką beveiktum, smagiausia būna šviečiant saulei... Bet juk nuotaiką kuriame patys. Man atrodo, kad šis savaitgalis puikiai tinka pabėgti iš miesto, nuo rutinos, nuo pabodusio kavos puodelio ir skirti laiko vidinės saulės skatinimui.
Spektaklis „Mėšlungis arba pasivažinėjimas dviračiais“
Spektaklis „Mėšlungis arba pasivažinėjimas dviračiais“ / „Užupio teatro“ nuotr.

Nors vasarą daugelio žvilgsniai krypsta į jūrą, nepamirškite dailiųjų Druskininkų. Ten vakar jau prasidėjo 6-asis teatro festivalis. Kiek visokių grožybių ten bus! Ryškiausi praėjusio sezono spektakliai, filmai ir muzikiniai projektai... Visus draugiškojo festivalio renginius rasite  www.dtf.lt. Nepraleiskite!

Sako, rytoj „Fluxus ministerijoje“ nepabėgusius iš miesto nustebins „Užupio teatro“ pasirodymas. Čia atėjusieji išvys naują režisierės Ritos Urbonavičiūtės spektaklį pagal lietuvių prozininko ir dramaturgo Kazio Sajos tragediją „Mėšlungis arba pasivažinėjimas dviračiais“. Jei norite sužinoti, kaip atrodo tas santykių mėšlungis, ateikite ir pamatysite.

Kada – šeštadienį, 19 val. Kiek – nemokamai.

Braziliški ritmai, kad ir užklupę netikėtai, lengvai kiekvieną nugabena į saulėtą pakrantę, į romantišką jausmą, į šiltą vakarą. Norite tai pajusti? Šįvakar Mokytojų namų kiemelyje karaliaus nostalgiškoji bossa nova. Užburiantis Giedrės Kilčiauskienės balsas, profesionalių muzikantų būrys susilies visa apimančiame ritme, kurio centre galės pasijusti kiekvienas.

Kada – penktadienį, 20 val. Kiek – 20–60 Lt.

Mėgstate muziką „be rėmų“? Jums tiks grupės „Agama“ koncertas „Brodvėjaus Pub‘e“. Kūrybiškas duetas parodys, jų nuomone, dvasingą muziką...

Kada – penktadienį, 20.30 val. Kiek – 10 Lt.

Nepamirškite, kad savaitgalį veiksmas vyks visoje Lietuvoje – Varėnos dainų slėnyje triukšmaus festivalis „Tamsta“ muzika“, Klaipėdoje šurmuliuos Jūros šventė, o 30 km nuo Vilniaus Šalčininkų link vyks progresyvios muzikos festivalis „Baltic Prog Fest“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius