-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio kodas: ką čia nuveikus?

Labas! Ką veiksit savaitgalį? Dažnai šį klausimą visiems aplinkiniams užduoda viena mano pažįstama mergaitė. Šįryt į jį atsakyčiau labai paprastai – ilsėsiuosi. Po didžiųjų metų švenčių prasidėjęs nuolatinis lėkimas ir skubėjimas daro savo, tad šįvakar su draugais ramiai vakarieniausime, o rytoj galbūt lipsime ant ledo.
Jurga Šeduikytė
Jurga Šeduikytė / „Scanpix“ nuotr.

Vis dėlto mano pavyzdžiu sekti nereikėtų, mat veiksmo mieste netrūks. Ruoškitės į trasą. Net ir tuo atveju, jei sinoptikų pranašautas arktinis šaltis mus iš tikrųjų netikėtai užklups.

4 kartą

Kažin ar yra nors vienas nujazz, house muzikos gerbėjas, kuris nežino, kas yra „Jazzanova“. Juk tai bus jau ketvirtas unikalaus projekto atstovų vizitas Lietuvoje. Tiesa, šįkart vokiečiai grįžta pristatyti naujo ir labai laukto albumo „Of All The Things“. Praleisti negalima, nes visi „Jazzanova“ apsilankymai prieš tai sulaukė fenomenalaus pasisekimo. „Jazzanova“ grįžta jau šiąnakt, į klube „Gravity“ vykstančią radijo stoties ZIP FM pristatomą renginių seriją „11“, kuriai vadovauja žinomas didžėjus, prodiuseris bei radijo laidos „11“ vedėjas Vidis.

Šį kartą į Vilnių atvyksta bene geriausias vienos populiariausių Vokietijos prodiuserių komandos didžėjus Alex Barck. Ką jis gros, sunku nuspėti, nes „Jazzanova“ pasirodymai vadinami nuotykiais muzikos pasaulyje. Bus įdomu, ar ne?

Akustinė Jurga

Džiugi žinia visiems Jurgos Šeduikytės gerbėjams! Pastaruoju metu itin retai koncertuojanti dainininkė jau šįvakar pasirodys gyvos muzikos klube „Tamsta“. Tiesa, pasirodymas bus kiek kitoks nei visada – Jurgai akomponuos jos scenos partneris gitaristas Romas Rainys. Taip taip, supratote mane teisingai, kviečiu jus į akustinį aukso pievų mergelės pasirodymą. Tikiu, kad Jurga, kaip visada, bus nepakartojama. Ir mus užlies ramybė.

Nauji albumai

Noriu pagirti savo draugą Vaiperį ir mylimą „Coffee Inn“ (vakar ten gėriau labai skanią „latte“ su dviem sirupais). Tai štai, kompanija, suvienijusi jėgas, šią savaitę melomanams pristatė „kavinį“ muzikos rinkinį „Cafeteria Inn Legend“. Ši muzika turi nepaprastų savybių pakelti nuo žemės. Albumą pirkite Vilniaus g. esančiame „Coffee Inn“. O vieną specialų kūrinį galite atsisiųsti čia. Labai skanu!

Beje, tai ne vienintelė dovana šią savaitę. Prekybos vietose pasirodė ir kitų mano gerų draugų „Happyendless“ debiutinis albumas „Room for Mistakes“. Nedaugžodžiausiu, tik pasakysiu, kad šis mano mylimų vaikinų darbas verčia iš koto. Užeikite į gyvų žinių portalą 15min.lt ir pabandykite jį laimėti.

Lauryn Hill garbei

Jėga! Šįvakar puikius muzikinius pasirodymus siūlančiame „Šampano“ bare neeilinis vakaras – legendinės Lauryn Hill garbei į sceną lips originalaus balso savininkė Daiva Starinskaitė su grupe.

Naujajame Džersyje gimusi Lauryn Hill solinę karjerą pradėjo lygiai prieš dešimt metų, kuomet atsisveikino su ją išpopuliarinusia įdomiojo hip-hopo grupe „The Fugees“. Daiva atliks jau „vizitinėmis kortelėmis“ tapusius kūrinius – solinius ar tuos, kurie įrašyti bendrų projektų su kitais atlikėjais metu. Tai „Superstar“, „Zion“, „Doo Wop“ ir Bob Marley „No Woman No Cry“ versija ir kiti drauge su „The Fugees“ sukurti hitai – visa tai improvizuotoje muzikos ir kokteiliu baro „Champagne Bar“ scenoje skambės kiek kitaip, nuoširdžiai ir, be abejo, akustiškai. Jie jūsų lauks.

P.s. Šį savaitgalį klausome James Figurine darbo „Apologies“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius