Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio kodas: ritmas, „pagamintas“ Lietuvoje

Šįkart savaitgalį švenčiančiame „Kiwi“ klube plokšteles braižysime lietuvišku stiliumi. Svečiuose – lietuvaičiai didžėjai, ne kartą kartu groję ir susigroję Benua su Pupa, teigiama išplatintame pranešime spaudai.
Benua
Benua / Organizatorių nuotr.

Šie pulto „sunkiaatlečiai“ smūgiuos lydimi vilniečio Martyno M bei klubo rezidento Uncle Roll.

Po švelniu Pupos pseudonimu besislepiantis didžėjus iš tiesų yra nesibaigiančių muzikinių orgijų karalius. Nors groja tik šešerius metus, šis pamišėlis vakarėlių dalyvius įsuka į turbo–magišką audrą šokių aikštelėje.  Kodėl? O todėl, kad pats atsiduoda publikai. „Mano gyvenimas – tai nesibaigiantis vakarėlis. Aš nuoširdus“, – sako Pupa. O jei dar groja „ping pong“ su daugkartiniu pulto partneriu Benua, virpa net ausų plaukeliai...

Benua  vakarėlio dalyvius kviečia pasiruošti tolimai kelionei. Techno maišydamas su breakbeat, big beat, progressive, tribal ir kitais skaniais prieskoniais, šis didžėjus žada nuvežti keliautojus toli toli... Pasiimkite lagaminą! Šis pulto unikumas mėgsta ilgus setus – vardan to, kad kiekvienas keliaujantis atrastų skambesį, ritmą, spalvas būtent sau. Benua, kadaise dėl savo noro muzikuoti išlindęs iš apytamsio rūsio, nežada sustoti – jam vis dar patinka matyti kone alspstančią publiką, su ja bendrauti muzikos kalba ir rengti „stogą nuraunančius“ vakarėlius.

Trečiasis vakarėlio „brolis“ – Martynas M. Santūrusis vilnietis – sparčiai kylanti Lietuvos didžėjų pulko pažiba, tech house atstovas. Sodrumą, gilų ar net jausmingą skambesį mėgstantis didžėjus yra grojęs kone visuose Lietuvos klubuose ir radijo stotyse. Be to, užtikrintai skinasi kelią į užsienį. Per stulbinamai trumpą laiką jis sugebėjo pritraukti daugybę Lietuvos bei užsienio (JAV, Vokietijos, Didžiosios Britanijos, Rusijos, Ukrainos) klausytojų bei užsitarnauti pagyrų net iš garsiausių didžėjų. Praėjusius metus Martynas M įvardija kaip „labai produktyvius”: jam teko „apšildyti“ asmeninius savo herojus Sasha ir John Digweed, taip pat grojo kartu su tarptautinių legendų statuso vertais Moshic bei Jon Da Silva. Už poros mėnesių – išbandymas tūkstantine minia prieš „Faithless“ pasirodymą.

Benua ir Pupa „Kiwi“ klube – laiko ir dalyvių patikrintas tandemas, pagardintas rimtai galingo Martyno M natomis. Kelionė su šiais serijiniais pulto maniakais – vasario 20 d. Klubas duris atveria 22 valandą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius