Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio kodas: tvarkingos naujovės

Ilgesinga romantika, karšti šokiai, jautri muzika ar trankus vakarėlis – rinkitės bet ką, kad tik įpusėjusio rudens šalčiai negadintų nuotaikos. Šįsyk ir vėl daugybė variantų. Neapsisprendžiate – klauskite draugo.
Latvijos elektronikos grupė „Instrumenti“
Latvijos elektronikos grupė „Instrumenti“ / Organizatorių nuotr.

Viena mėgstamiausių lietuviškų grupių neabejotinai galintys vadintis „Skamp“ šįvakar pasirodys klube „Brodvėjus“. Visuomet neformalūs trijulės koncertai nepalieka nė vieno, kuris neišspaustų šypsenos ir ramiai nusėdėtų vietoje. Ir pasportuoti, ir pašokti rudenio vakarą yra labai sveika. Spalvingieji „skampai“ yra tikrai puikūs linksmos mankštos treneriai.

Kada – penktadienį, 20.30 val. Kiek – 25 Lt.

Mieli kinomanai, nepraleiskite progos apsilankyti festivalio „Kino pavasaris“ penktąsyk organizuojamoje „Lotynų Amerikos kino savaitėje“. Kino teatre „Pasaka“ pažinkite Lotynų Amerikos kino kūrėjus žiūrėdami 7 tarptautinio pripažinimo sulaukusius filmus – „Liūdesio pienas“, „Menininkas“, „Vidinė dykuma“ „Šėtonas“, „Puikus gyvenimas“, „Tamsus kambarys“, „Ta pati meilė, tas pats lietus“ – bei trumpąją animacijos programą. Pasinaudokite galimybe išvysti išskirtinius Argentinos, Meksikos, Peru, Kolumbijos bei Čilės režisierių darbus.

O jei kartais nespėjote vakar išgirsti Leono Somovo ir Jazzu naujojo albumo „Score“ pristatymo vakar, turite puikią progą padaryti tai šiandien. Su puokšte naujų kūrinių ir šypsenomis atlikėjai jūsų laukia klube „Tamsta“.

Kada – penktadienį, 21.30 val. Kiek – 30–40 Lt.

Mėgstate šį tą ne visai padoraus? Keliaukite į šįvakar vyksiantį vakarėlį klube „Havana Social Club“. Čia pasirodys išskirtinių gabumų ir išvaizdos disco atlikėjas, „Hard Ton“ grupės narys, išraiškingasis Mauro. Organizatoriai žada, kad netrūks makiažo, prakaito ir klykiančių žmonių.

Kada – penktadienį, 22 val. Kiek – iki 24 val. 10 Lt, vėliau brangs.

Organizatorių nuotr./Asmik Grigorian, Lauryna Bendžiūnaitė ir Leon Somov
Asmik Grigorian, Lauryna Bendžiūnaitė ir Leon Somov

Švaros aistruoliai, nebijantys guminių pirštinių ir šiukšlių maišų, šį šeštadienį rinksis senajame „Lietuvos“ kino teatre. Tarp išdraskytų sienų minia entuziastų šluos ir kuops erdvę, kurioje jau lapkričio pradžioje kūrybinių susivienijimų „Silence“ ir „bohemiečių“ artistai rodys savąją operos fantaziją „XYZ“.

Kada – šeštadienį, 12 val.

Mėgstate  orkestrus? Vieną perkamiausių – Gleno Millerio – galite išgirsti šį šeštadienį Vilniaus Pramogų arenoje. Čia nuskambės žymiausios klasikinio džiazo kompozicijos, kultiniai kūriniai kaip „Moonlight Serenade“, „In the Mood“, „Chattanooga Choo Choo“, o orkestrui diriguos jo vadovas Willas Saldenas.

Kada – šeštadienį, 19 val. Kiek – 66–186 Lt.

Kas yra naujokas? Žmogus, iš kurio tyčiojasi, o gal unikalus individas, nustebinęs pasauliu šiuo tuo išskirtiniu? Daugiau apie naujokus sužinosite rytoj klube „Tamsta“ kur vyks jau 5-ieji „Pravda“ naujokų rinkimai. Juose – net 13 nominacijų. Ypač ryškiai renginio metu žėrės pandų kailis, mat svečiai – ryški Latvijos elektronikos grupė „Instrumenti“ išties mėgsta netradicinius apdarus.

Kada – šeštadienį, 21 val. Kiek – 15 Lt.

Žavus Kanados bliuzo duetas Dawn Tyleris Watsonas ir Paulas Deslauriersas šeštadienį publiką žavės viešbučio „Radisson Blu Hotel Lietuva“ koncertų salėje. Monrealio bliuzo karalienė ir gitaristas pakerės optimizmu, profesionalumu ir scenos išraiška. Kai pirmąsyk jie atvyko į Lietuvą, sulaukė tokios sėkmės, kad negalėjo nesugrįžti antrąsyk.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Aktorių grupė „Liūdni slibinai“ performansu pristatė debiutinį albumą
Grupė „Liūdni slibinai“

Kada – šeštadienį, 20 val. Kiek – 33–83 Lt.

Pabaigti savaitgalį yra keletas galimybių – keliauti į hiphopo meistro Ja Rule pasirodymą „Ūkio banko teatro“ arenoje arba vykti į festivalio „Tai-Aš“ uždarymą Vilniaus Šv. Kotrynos bažnyčioje. Vyksiančiame Pabaigos koncerte dalyvaus Andrius Kaniava, Domantas Razauskas, Andrius Kulikauskas, Gediminas Storpirštis, „Liūdni slibinai“ ir daugybė kitų. Puiki proga išgirsti mylimus bardus.

Kada – sekmadienį, 18 val. Kiek – 30–60 Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius