Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šeštadienį Klaipėdoje – pirmoji DJ konkurso kova

Tarptautinio house muzikos konkurso „Movida Corona“ organizatoriai ruošia Klaipėdos klubo „Dr. Who“ šokių salę pirmiems atranką praėjusiems dalyviams. Vienas svarbiausių išbandymų ir vakarėlių aštuoniems Lietuvos didžėjams įvyks rugpjūčio 7 dieną, 21 valandą.
MC 2009 02
MC 2009 02 / Muzikos Bomba
Temos: 2 Muzika Klaipėda

Birželį paskelbta house muzikos DJ atranka į tarptautinį konkursą „Movida Corona“ sulaukė 46 dalyvių – didžėjų, kurie pareiškė norą tapti legendinio klubo „Ministry of Sound“ Berlyne rezidentu. Tai pagrindinis dešimtą kartą Europoje (o Lietuvoje – antrus metus) rengiamų varžybų prizas.


Užsiregistravusių dalyvių pateiktus miksus perklausė ir įvertino konkurso atrankos komisija. „Kai kurie vardai jau matyti ir klausyti, bet išgirdome ir stiprių naujokų, bus tikrai įdomios kovos“, – pasakojo pernai metų konkurso vieni iš laimėtojų „Flaxen beats“ didžėjai.


Pirmajame pusfinalyje komisijos sprendimu pasirodys: Chebiis, DJ Perfuro, DJ Groovy, Vitalij Lipo, Junduls, Lunu, Andrius Smalltown ir C Sounds DJs. Per dvidešimt minučių kiekvienas jų turės įrodyti savo pranašumą prieš konkurentus. Konkurso dalyvius vertins ne tik konkurso komisija, bet ir vakarėlio dalyviai. „Užvesti vakarėlį per dvidešimt minučių – sunku, bet įmanoma. O jei klausi, kaip ruošiuosi šeštadienio pasirodymui, tai sakau, kad pasiruošti neįmanoma. Vis tiek improvizuoji, stebi publiką ir kitus dalyvius. Kai jie tau prieš nosį pagroja tavo mėgstamiausią „gabalą“, supranti, kad pasiruošti neįmanoma,“ – sako pirmo pusfinalio dalyvis DJ Perfuro. Antrą kartą konkurse dalyvaujantis didžėjus pasakoja, kad šiemet vėl bandyti laimę paskatino praėjusiais metais įgyta patirtis ir su kiekvienu konkursu vis gausėjantis draugų bei pažįstamų didžėjų ratas.

 Du pirmieji pusfinaliai vyks pajūryje – Klaipėdos ir Palangos klubuose. Šių vakarėlių metu bus išaiškinti aštuoni finalo, kuris vyks rugsėjį Vilniuje, dalyviai. Vienas iš jų laimės bilietą į Baltijos regiono finalą Rygoje, o iš ten atsivers keliai ir į pagrindinį finalą Berlyne.

 MOVIDA CORONA I pusfinalis
Rugpjūčio 7 d. 21 val.
Klubas „Dr. Who“, Klaipėda

Daugiau informacijos: www.movidacorona.lt
Informacija Facebook‘e: http://www.facebook.com/Movidacoronalithuania

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius