Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Smilgevičiūtės ir grupės „Skylė“ sapnai sklandys Šv.Kotrynos bažnyčioje

Aistė Smilgevičiūtė ir grupė „Skylė“ išleido dar vieną darbą „SAPNŲ TROFĖJAI“ – antologinį grupės albumą, apimantį charakteringiausias dainas nuo pat grupės įsikūrimo iki dainų, kurios dar neskelbtos. Lapkričio viduryje prasidėjo albumo pristatymo koncertai. Turas jau įpusėjo: „Sapnų trofėjus“ išgirdo panevėžiečiai, kauniečiai ir klaipėdiečiai. Nepaisant šiųmetinių baubų – krizės ir gripo – koncertuose rinkosi ištikimiausi gerbėjai ir nemažai tų žmonių, kurie grupę išgirdo pirmą kartą.
Aistė Smilgevičiūtė
Aistė Smilgevičiūtė. / Asmeninio archyvo nuotr.

Nauji ir primiršti kūriniai, „Skylės“ ateitis ir praeitis, nauja scenografija, sukurianti kiekvienam atlikėjui asmenines erdves, iš sapnų plazdenanti Aistės suknelė, tarytum japoniška stilistika būtų apsijungusi su lietuviška tradicija.

Telieka suskambėti pirmiems akordams, išskirtiniam Aistės balsui ir norisi, kad tai tęstųsi: juk kiekvienoje Roko Radzevičiaus dainoje išgirsti vis naujas istorijas ir netikėčiausias mintis, kartais aštrias ir linksmai vampyriškas, kartais tyras ir švelnias. Kaskart išgirsti muziką, kurioje rasi viską: audrą ir tylą, dangų ir žemę, meilę ir ašarą, praeitį ir ateitį. Kiekvienam savitas supratimas, saviti jausmai, bet abejingas nelieka niekas.

Susižavėjimo šūksniai lydėjo kiekvieną dainą, jautrios žmonių reakcijos sulaukė kūriniai iš būsimo grupės albumo „Broliai“, skirto Lietuvos laisvės kovoms. Ne taip dažnai koncerte susipina džiaugsmas ir liūdesys, kad ašara rieda ne dėl to, kad liūdna, o dėl to, kad gražu ir talentinga, jautru ir švelnu. „Skylėnai“ koncertuose sugeba sukurti atmosferą, kuri suburia ir sušildo. Savo muzika jie vedžioja klausytojus jausmų takeliais nuo ašarų iki juoko, nuo ramaus susimąstymo iki audringų emocijų. Grupė įvedė gražią tradiciją – po koncerto nuo scenos išeiti kartu su klausytojais. Pasipila ir sapnuose negirdėti atsiliepimai, meilės prisipažinimai – vakaras užsitęsia...Pasapnuokite kartu!

Šiuo metu grupė ruošiasi koncertui Šiauliuose, koncertų salėje „ Saulė“ gruodžio 5 d. 18 val. Jau kitą savaitę, gruodžio 8 ir 9 d., „Skylės“ sapnai sklandys ir Vilniuje po Šv.Kotrynos bažnyčios skliautais. Akustinis grupės koncertas įvyks ir Palangoje, klube „Ramybė“, sausio 2 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius