Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stiprių ritmų Kalėdinė terapija – klube „Roller“

Pirmą Kalėdų dieną, klube „Roller“ vyks drum‘n‘bass/jungle ir techno/hardtechno terapija – sutrikusiam, nuo šventinio šurmulio ir pirkimo karštinės, širdies ritmui gydyti.
Recin
Recin / „Roller“ klubo nuotr.

Pranešime spaudai teigiama, kad per visus metus labiausiai nusidėję didžėjai klubo lankytojams nuo savęs padovanos po vieną dovanėlę, bent taip atpirkdami savo kaltę už padarytas nuodėmes. Šį penktadienį – stiprus techno garsas, galingi drum‘n‘bass ritmai ir net septyniolika atlikėjų–didžėjų–nusidėjėlių – stebuklinga Kalėdų terapija sutrikusiai širdžiai ir pavargusiai sielai. Jų pačių žodžiais: „nusprendėme pakviesti labiausiai nusidėjusius Lietuvos didžejus ne tik sugroti Jums po geriausią metų setą, bet ir asmeniškai nuo savęs paruošti po vieną dovaną kažkuriam iš lankytojų!“

Drum‘n‘Bass atstovai Kalėdiniame amplua

Nors Kalėdos ir asocijuojasi su „Jingle Bells“ bei vieno gėrimo sugalvotu raudonu Kalėdų seneliu (iš tikrųjų Kalėdų senelis yra apsirengęs mėlynai), tačiau šiais metais jos asocijuosis su išskirtinėmis drum‘n‘bass selekcijomis, kurias paruošė tokie visiems gerai žinomi bei mylimi didžėjai kaip Rhodopsin, neabejingas laužytiems ritmams ir nevengiantis pavargusį pulsą nuraminti minimal skambėsiu. Babilan išjudins visus jungle garsais, kuris, beje, atgailaus už tai, kad dar nuo vaikystės visus pratino prie džiunglių garsų, nors tada visi dar klausė „XXL“ kasečių. Jam talkins Squadex įvesiantis į vakarėlio nuotaiką tobulų jungle ritmų, bei pakuos dovanėles. Nutekk ant Kalėdinės eglutės kabins new school bei minimal drumbass žaisliukus, o  Recin‘, užkietėjęs underground kultūros puoselėtojas, Anamorphic Vision įkūrėjas, greičiausiai bus Kalėdų senelis, tarpuose dar ir pagros. JaZzy su Cr–Edit, iš Amenų Brolių aktyvistų grupuotės, kūrens drum‘n‘bass židinį bei rūpinsis, kad visiems būtų šilta ir jauku. Kalėdinį neurofunk ir techno drum‘n‘bass fejerverką iššaus diGreez, mėgstantis ir žadantis stiprių garsų, jau pačiai Kalėdiniam terapijai bepasibaigiant.

Visus metus laužytais ritmais ir stipriais aritmiškais dūžiais savo klausytojus džiuginę didžėjai skuba atgailauti.

Hardtechno vagia Kalėdas

Kai drum‘n‘bass keps šventinį kalakutą, kitoje erdvėję techno ir hardtechno atstovai vogs Kalėdas. Tam jie pasiruošė smarkių selekcijų arsenalą. Mark Num pasitelkęs minimal ir detroit techno skambesį bandys visus lankytojus išmušti iš Kalėdinio ritmo, o ištiktiems širdies smūgio į vėžias padės grįžti Dr.X–Ray, vietoj skalpelio panaudojęs hardcore garsus. Madkid specialiai šventinei nakčiai parodys savo ekshibiscionistinę techno pusę, jam padės Hit‘n‘Run parodysiantis savo hardtechno grožybes. Pavyzdinga hardtechno pora Android ir Anber bandys nupūsti nuo eglutės visus blizgučius ir žaisliukus. Kad liktų tik eglutė. Visus spygliukus stengsis nukratyti stiprių ir galingų dūžių propaguotojas, On the Wave komandos narys Guzovich. Kalėdų senelį gaudys Delonge, kuris jau penkis metus iš eilės jam paruošia sprogstantį techno užtaisą, kad išsilaksto visi elniai. Po paskutinio bandymo, Kalėdų senelis jau kurį laiką laikomas dingusiu be žinios.

Dovanėlės ir nuodėmės

Visus metus laužytais ritmais ir  stipriais aritmiškais dūžiais savo klausytojus džiuginę didžėjai skuba atgailauti. O nuodėmių jie padarė įvairiausių, kaip sako renginio organizatoriai „Anomorphic vision“: – „kai kurie tyliai niekam nežinant klausė „Pūga“ radijo stoties, kiti ėjo į „69 žemėje“ koncertą, treti iš prekybcentrių vogė degtukus, na, o kiti pamiršo savo mamos gimtadienį.“. Šia proga visi didžėjai susibūrė geram tikslui – laimingieji vakarėlio „Arrhythmia“ lankytojai gaus dovanėlę asmeniškai nuo kiekvieno didžėjaus. Taip jie šias Kalėdas paskirs susitaikymui, ramybei – už visus nuodėmingus metus.

Trankios, stiprios bei kitokios Kalėdos

„Arrhythmia“ vakarėlis – kalėdinė „Roller“ terapija – sutrikusiai širdžiai gydyti. Taigi šias Kalėdas švęsime kitaip – be blizgučių, be Kalėdinių klišių ar kičinių pasveikinimu, už juos kalbės muzika ir dovanos – tikri vaistai pavargusiai širdžiai ir išalkusiai ausiai. Viskas tikra – septyniolika atlikėjų, krūva dovanų, siurprizai kurie kol kas lieka nutylėti – tik per šias Kalėdas, tik klube „Roller“, jau šį penktadienį, nuo 21 valandos. Šios Kalėdos bus tikros, karštos, kitokios ir be klišių. Jei švęsti, tai švęsti. Dėl terapijos vartojimo, pasitarkite su savo gydytoju ar artimaisiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius