-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su pagausėjusia ZIP FM šeima susipažink „Pala Pala“ naktyje

Ketvirtadienį Vilniaus Radvilų rūmai taps nežabotos puotos liudininkais – klube „WOO“ vyks vakarėlis „Pala Pala“, kuriame bus pristatytas radijo stoties „ZIP FM“ naujas sezonas
ZIP FM pagausejimas
Zip FM radijo laidų vedėjai „Sisi“ ir „Radistai“. / ZIP FM nuotr.
Temos: 1 ZIP FM

Radijo stoties pranešime spaudai tiegiama, kad itkoks Kęstutis Kemzūra tylėjusi radijo stotis šiais metais žada sprogdinti konkurentų reitingus, į pagalbą pasitelkdama naujas laidas, talentingus vedėjus ir atidarymo vakarėlį. Jo žadama tokio audringo, jog kitą rytą plyš ne tik galva, bet ir širdis. Rugsėjo 23 d. klube „WOO“ byrės sienų tinkas – naujojo sezono garso takelį dovanos visi naujieji ir senieji radijo laidų vedėjai.

Jau rugsėjo 27 d. „ZIP FM“ į eterį išleidžia būrį seksualių, iškalbingų ir šiaip nurautų balsų. Naujajame sezone kiekvienam bus suteikta galimybė išgirsti Ugnės Skonsmanaitės, Justo Jankevičiaus, Manto Stonkaus bei DJ Šviežienos, kurį naujuoju radijo eržilu patvirtino „ZIP FM“ klausytojų komisija, balsus.

Visi aukščiau išvardyti veikėjai prisijungs prie radijo stoties kolektyvo. Muštynių nebus, nes tiek naujokai, tiek veteranai išsiilgę tiesioginio eterio ir žada geruoju pasidalinti vietas prie mikrofono.

„Šį rudenį pristatysime klausytojams visą puodą intrigų, kurias įkvėps charizmatiški laidų vedėjai ir naujovės mūsų programų tinklelyje. Galiu išduoti, kad permainos supurtys netgi nepajudinamu atrodžiusį „Radistų“ bokštelį ir visa tai bus tikrai įdomiau nei šokių konkursų finalai šeštadienio vakarais“, – paslapties šydą akį merkdama praskleidė radijo stoties programų direktorė Simona Albavičiūtė.

Tam, kad vieniems prie kitų įprasti būtų paprasčiau, „ZIP FM“ kviečia radijo stoties draugus ir gerbėjus į diskoteką „Pala Pala“. Ketvirtadienį klube „WOO” prie pulto lips ir nuo scenos versis tiek klausytojams puikiai pažįstamos „ZIP FM“ radijo žvaigždės, tiek dar neatrastos eterio kometos. Didžėjų ausines jau dabar matuojasi „SISI“ merginos, nepalaužiamieji „Radistai“, metalistas Manfredas, Modestas Švoba, Justas, Ugnė, Mantas ir Šviežiena.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius