-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Suicide DJs“ koncerte – afrikietiškas skambesys

Po kelis mėnesius trukusios koncertinės pertraukos „Suicide DJs“ vėl gros Vilniuje. Šį šeštadienį, balandžio 10 dieną, grupė savo gerbėjus kviečia į koncertą atšvęsti Atvelykį muzikos namuose „House of Music“.
Grupė „Suicide DJs“ kupina įspūdžių grįžo iš koncertinių gastrolių.
Grupė „Suicide DJs“ kupina įspūdžių grįžo iš koncertinių gastrolių. / M.P.3 archyvo nuotr.

„Labai visų pasiilgome ir per koncertą atiduosime visas jėgas“, – užtikrino vienas iš grupės vokalistų Vidas Bareikis. Praėjusį mėnesį įvyko dainuojamosios poezijos „Stipriai kitaip“ koncertas Kaune, surinkęs pilną VDU didžiąją salę. „Supratome kaip norime vėl kuo greičiau koncertuoti, o „Suicide DJs“ muzikinį skambesį koncerte kiek labiau „patempsime“ į akustinę pusę, kad galėtume daugiau bendrauti su klausytojais“, – žadėjo Vidas Bareikis.

Grupė „Suicide DJs“ šeštadienio koncerte atliks ne tik senas, jau visų pamėgtas dainas, bet į programą įtrauks ir naujai sukurtų, dar neskambėjusių dainų. Pasak muzikantų, į repeticijas grupės narys Ainis Storpirštis atsineša tikrą afrikietišką būgną, kuriuo groja per kai kurias dainas. „Pirkau šį būgnelį iš Afrikos čiabuvio, todėl jis ypatingas, o jo skambesys smagiai paįvairinti dainas“, – paslaptingai šypsojosi A.Storpirštis.

„Suicide DJs“ kaip visuomet yra kupini geros nuotaikos ir linksmai nusiteikę. Eksperimentuodami repeticijose su naujais muzikos garsais muzikantai juokauja, kad Ainis Storpirštis koncerte ketina pasirodyti apsirengęs meškučiu. „Jis labai nenuspėjamas, tad visko gali būti“, – juokėsi V.Bareikis, paprašytas patvirtinti šį faktą.

Šį šeštadienį visi muzikos gerbėjai laukiami „Suicide DJs“ koncerte Vilniuje „House of Music“ (A. Vienuolio g. 4 ), į kurį bilietus galima įsigyti pasirodymo dieną renginio vietoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius