Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šviečiantys vaiduokliai sukvietė Vilniaus vaikus!

„Senamiesčio lėlės“ – lėlininkų bendrijos projektas- gegužės 16 dieną Mokytojų namų Svetainėje (Vilniaus g.39/6) pristatė šviečiančių lėlių spektaklį vaikams „Vaiduokliukas“.
Šviečiantys vaiduokliai sukvietė Vilniaus vaikus!
Šviečiantys vaiduokliai sukvietė Vilniaus vaikus! / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Vaikai

„Vaiduokliukas“ – tai nuotaikingas ir originalus spektaklis, pastatytas pagal M.Aranega knygą „Norėčiau būti... vaiduokliu“. Jis skirtas smalsiems berniukams ir mergaitėms, kuriems rūpi išsiaiškinti, kas patamsyje girgždina duris arba švilpauja kamine. Vaikai kartu su aktoriais nukeliavo į nuostabų fantazijų pasaulį ir susipažino su nepaprastais jo gyventojais – vaiduokliais. Atidengus paslapties šydą, visi sužinojo, kur gyvena, ką mėgsta ir kaip rengiasi šios šiuolaikiškos būtybės, teigiama pranešime spaudai.

Po spektaklio ne tik vaikų, bet ir jų tėvelių veiduose švietė šypsenos.

„Smagu, jog šiandien sugalvojama vis originalesnių ir naujesnių spektaklio formų, yra kur plėstis vaiko fantazijai”, – džiaugėsi jau ne pirmąkart  „Senamiesčio lėlių“ spektaklyje apsilankiusi mama su dukrele Živile.

Na, o tuos, kurie nespėjo apsilankyti šiame nuotaikingame spektaklyje, galime nuraminti, mat gegužės 30 d 17 val. Mokytojų namų Svetainėje vaiduokliai dar kartą susiburs, kad supažindintų vaikus su paslaptingu ir nepakartojamu nakties būtybių pasauliu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius