-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Tele-bim-bam“ gimtadienyje neišsiversta ir be gegužės 8-osios paminėjimo (nuotraukos)

Pirmąjį gegužės sekmadienį visi vaikai sveikino savo mamas Motinos dienos proga. „Tele-bim-bam“ komanda su Neringa Čereškevičiene priešakyje taip pat pasveikino visas Lietuvos mamas, suteikė džiaugsmo mažiesiems Lietuvos televizijos žiūrovams ir atšventė savo 20-ąjį jubiliejų.
Šventės akimirka
Algis Ramanauskas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Vienas populiariausių vaikams skirtų projektų Lietuvoje gyvuoja jau dvidešimt metų. Ir nors sekmadienio rytais Lietuvos televizija jau neberodo laidos „Tele-bim-bam“, projekto mama N.Čereškevičienė nenusimena. Anot jos, kolektyvas „Tele-bim-bam“ jau išaugo iš vystyklų, o pats projektas – ir  iš televizijos rėmų.

Motinos dieną į „Siemens“ areną rinkosi gausus būrys tėvelių su vaikais. Dėl susidariusių spūsčių prie įėjimų 20-ojo gimtadienio šventę teko atidėti pusei valandos. Renginį atidarė ir gerą nuotaiką nuo pat pirmų akimirkų garantavo N.Čereškevičienės atlikta daina „Ei, labas“. Po jos skambėjo kitos visiems gerai pažįstamos „Tele-bim-bam“ dainos. Kai kurias jų jau išaugę nariai perdavė mažiesiems atlikėjams. Kitos dainos skambėjo kiek kitaip nei įprasta. „Kiškį Piškį“ atlikti padėjo Algis Ramanauskas, „Do Re Mi“ – Marijonas Mikutavičius, apie televizorių dainavo „keistuolis“ Andrius Kaniava, o „Pupą“ su N.Čereškevičiene traukė Rafailas Karpis.

„Tele-bim-bam“ jubiliejuje visi vienu metu pasipuošė šypsenomis. Tai buvo didysis šypsenų rekordas, apie kurį svajojo dešimtmetis Arnoldas. Čia buvo pildomos vaikų svajonės, tokios kaip „noriu turėtį vienaragį“, „noriu rožinės balerinos suknelės“ ir „noriu, kad visi nusišypsotų“. Svajones pildė ir vaikus džiugino aktorius Eimutis Kvoščiauskas. Antroje renginio dalyje skambėjo geriausios dainos iš „Tele-bim-bam“ miuziklo „Voro vestuvės“.

Tačiau net ir tokia graži vaikams skirta šventė neapsiėjo be dviprasmiškų pasisakymų. „Tele-bim-bam“ su gimtadieniu pirmasis sveikindamas A.Ramanuskas siuntė vaikams linkėjimus ir patarė užrakinti tėvelius namuose, kad šie nesumanytų išeiti į gatves gegužės 8 dieną. Jam antrino švietimo ir mokslo ministras Gintaras Steponavičius, sakydmas, jog tą dieną geriau visai šeimai likti namie ir linksmintis su „Tele-bim-bam“ dainomis.

Tuo tarpu Marijonas Mikutavičius sakė, jog žiūrėdamas „Tele-bim-bam“ laidas pasijunta turįs šeimą: „Mes užaugome su laida „Labanakt vaikučiams“. Atrodo, jog mokesčiai pasirūpino, kad mums iš tiesų būtų labanakt. Dabar auga nauja karta, kuriai viskas bus bim-bam.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius