Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trys roko užtaisai

Ant mėgstamiausios kokybiško roko gerbėjų susibūrimo vietos – klubo „Džem‘Pub“ – scenos šį savaitgalį pasirodys net trys jaunatviška energija ir nuoširdumu išsiskiriančios grupės.
„Nu metal“ stiliui prijaučiantys „Carnivora blooms“ išsiskiria jaunatviška energija, o jų kūryboje atsispindi skirtinga grupės narių patirtis.
„Nu metal“ stiliui prijaučiantys „Carnivora blooms“ išsiskiria jaunatviška energija, o jų kūryboje atsispindi skirtinga grupės narių patirtis. / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Rokas „Skyders“

Linksmybių kupiną savaitgalį šiandien pradės klube pasirodysiantys vilniečiai „Skyders“. Ši, prieš 10 metų Vilniaus rajone esančiuose Juodšiliuose susikūrusi grupė jau pirmaisiais savo gyvavimo metais spėjo tapti tikru studentiškų renginių atradimu. Nuo romantiškos idėjos prasidėjęs „Skyders“ gyvavimas netruko įgauti pagreitį – pristatydami savo kūrybą, vilniečiai jau apkeliavo beveik visą šalį, koncertavo užsienio festivaliuose bei pelnė ne tik griausmingas žiūrovų ovacijas, tačiau ir teigiamus profesionalų įvertinimus.

Šeštadienį ant „Džem‘Pub‘o“ scenos lips dar du jauni, šėlti verčiantį roką grojantys kolektyvai. Nors kauniečių grupė „Carnivora blooms“ gimė tik pernai, kiekvienas jos narys turi pakankamai daug muzikinės patirties. Visi šio kolektyvo nariai nuo paauglystės priklausė įvairiems muzikiniams projektams ir šioje sferoje jau yra pasiekę išties nemažai.

Avangardinį roką gyvai grojantys vilniečiai „Days of Eclipse“, ant klubo scenos lipsiantys iškart po „Carnivora blooms“, – taip pat jauna grupė, tačiau jau spėjusi išgarsėti ir įvairiuose muzikiniuose festivaliuose sulaukusi labai gerų įvertinimų. „Mūsų muzikos branduolys – koncepcija, kuri yra svarbiausias kūrimo elementas, nes tikras menas – tai idėjos ir jausmų derinys“, - savo kūrybos principus dėstė „Days of Eclipse“ nariai.

Beje, net dviejų grupių koncertą, įvyksiantį šeštadienį, klubas „Džem‘Pub“ kauniečiams dovanoja už dyką.

Abu koncertai klube „Džem‘Pub“ prasidės 22 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius