-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tundra'10 – keturios paros muzikos, performansų, ekologijos ir linksmybių

Jau šį penktadienį, liepos 2 d., prasideda elektroninės muzikos ir meno festivalis „Tundra“. Keturiose įspūdingose festivalio scenose pasirodys net 190 atlikėjų.
Elektroninės muzikos festivalis „Tundra“ – jau šį penktadienį!
Elektroninės muzikos festivalis „Tundra“ – jau šį penktadienį! / Organizatorių nuotr.

Tarp jų – tokie iš įvairių pasaulio kraštų atvyksiantys muzikantai kaip Detroit techno pažiba Dj Rolando, „Autechre” didžėjus Rob Hall, ispanas Christian Wünsch, britai – drum and bass kuriantis „Vicious Circle“ bei dubstep atstovai „Pinch“, „Innasekt”, psy trance korifėjai – „Tantrix“, danas Onkel Dunkel, „Flooting Grooves“ iš Pietų Afrikos Respublikos, švedas „I Awake“, lietuviai „Golden Parazyth“, „Techstylism djs“, „Partyzanų”, „Silence”, „Metro Promo”, „AMMO” atstovai bei daug kitų, kuriuos išvardinti bei pristatyti užtruktų valandų valandas.

Visą atlikėjų sarašą galima rasti oficialiame festivalio tinklalapyje – www.tundrafestival.lt.

„Tundros“ festivalis yra itin turtingas ne tik muzikine, bet ir kultūrine prasme. Festivalio metu veiks menų dirbtuvės, krautuvėlės, mokyklos, vyks performansai, kino premjeros, paskaitos, meditacijos.

Į „Tundrą“ atvykę žmonės turės galimybę dalyvauti magiškoje fotosesijoje „Alisa stebuklų šalyje“, mandalų piešime ir origami, būgnų pamokose, spontaniškoje meditacijoje jogos pamokų metu, eko dirbtuvėse „Galvok žaliai“, simuliaciniuose žaidimuose, kuriais siekiama suderinti skirtingus žmones, jų pomėgius bei kūrybinius tikslus, sūpynių dirbtuvėse, išlaisvinti savo kūrybinį potencialą šokio ir judesio terapijos metu, išmokti pasigaminti savo amuletą stiklo dirbinių dirbtuvėje, stebėti jaunų ir perspektyvių kino bei video projekcijų kūrėjų darbų premjeras „Ore kino įvykyje“, įvertinti Tarptautinio Kauno kino festivalio programą „Muzika keičia pasaulį“.

Susirinkusiųjų lauks paskaitos apie tabako žalą žmogaus organizmui, priemones ir patarimus, kaip mesti rūkyti; narkotinių medžiagų poveikį bei žalą žmogaus organizmui ir psichikai, patarimai, kaip pradėti sveikiau žiūrėti į gyvenimą, paskaita apie maisto pasirinkimą, derinimą bei apdorojimą. Bus atskleista visa tiesa apie genetiškai modifikuotus organizmus.

Vyks interaktyvūs žaidimai vaikams ir suaugusiems, skatinantys toleranciją bei skirtingų tautų, rasių, lyčių, orientacijos ir kitais pagrindais diskriminuojamų grupių supratimą, Raudonojo Kryžiaus akcija „Neišmesk maisto po fetsivalio – atiduok skurstančiam“. Iniciatyvinė grupė „Gerbk gyvūnų teises“ supažindins su gyvūnų teisių, veganizmo ir aplinkosaugos temomis, surengs beglobių gyvūnų fotografijų parodą, patikusiam gyvūnui galėsite pasiūlyti suteikti namus.

Ekstremaliai draugiškas ir azartiškas „One nuotykių parko“ klubas kvies visus išmėginti drąsą ir patirti adrenalinu dvelkiančių įspūdžių.

Tų, kam nepakaks visos gausybės užsiėmimų, lauks stalo žaidimai, tonizuojančios arbatos degustacijos, fakyrų pasirodymai, senovės baltų apeigų folkloro grupė Kūlgrinda suteiks galimybę įsigyti stilingų ir senoviškų žalvario bei sidabro papuošalų, dėvėtų per pagoniškus protėvių ritualus: įšventinimus, aukojimus, vestuves, laidotuves ir kitas iškilmes.

Gera naujiena tėvams – savo atžalas linksmai šėlti galėsite palikti į festivalį atvyksiančiame vaikų darželyje „Smaragdo miestas“.

„Tundros“ organizatoriai taip pat žada, kad festivalyje bus pasirūpinta itin draugiškomis bei nesunkiai prieinamomis maisto, gėrimų ir alaus kainomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius