-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Tundra“ festivalyje „Be2gether“ pristato daugiau nei 20 atlikėjų

Festivalyje Be2gether, vyksiančiame birželio 12–14 dienomis, elektroninės muzikos festivalis „Tundra“ pristatys savo scenoje daugiau nei 20 atlikėjų. Drum‘n‘bass, psy trance, techno ir kitų elektroninės muzikos stilių ritmus rengia pultų meistrai iš Lietuvos ir užsienio šalių.
„Tundra“ festivalyje „Be2gether“ pristato daugiau nei 20 atlikėjų.
„Tundra“ festivalyje „Be2gether“ pristato daugiau nei 20 atlikėjų. / Organizatorių nuotr.

Drum & bass sceną atstovaus jaunas britų didžėjus Zyon Base, savo kūrybos ir melodijų branda bei originaliu skambesiu jau spėjęs nustebinti daugybę drum & bass veteranų. Drum & bass pajėgas atstovaus ir patys „Tundros“ organizatoriai –  K.U.B. nariai Soundchildas ir Pakas, ateities drum & bass ritmais hipnotizuosiantis Intakaz, dubstep atstovas Simao, bei sparčiai kylantis karjeros laiptais Mathew Glow, gerbėjus stebinsiantis įstabiais breaks muzikos garsais.

„Tundros“ psy trance programoje išvysime Gido (Arkona Creation), Nectaras (Siloka), No Rain (Mind Syrup), ir Xynus (Tranceformers). Šių didžėjų aktyvi psy trance kūryba tęsiasi jau daugybę metų, o dj setai visuomet sulaukia šilto publikos palaikymo dėl išskirtinio garsų sąskambio ir šėlti priverčiančių ritmų.

Vienas iš pagrindinių „Techtylism“ veidų Daimon savo dj kelionėse festivalio lankytojams pateiks įvairialypius techno, idm, hard techno, experimental, wonky ir electro skambesius, kurie gimė inspiruoti miksavimo subtilybių skleidžiamos dinamikos bei bandant rasti avangardinės, eksperimentinės ir atmosferinės muzikos esmę.

„Tundros“ programoje techno muzikos gerbėjų džiaugsmui pasirodys hardcore dj setų vėliavnešys X-Ray ir „Techtylism“, kurie bėgant laikui tapo vienu ryškiausių Lietuvos elektroninės scenos veidų. Sceną drebins ir Hallucin, šio amžiaus pradžioje įvykdęs žygį per Lietuvos reivus, skleisdamas techno, funky techno, detroit, minimal, hardgroove bei tech-house skambesį.

Pirmajai dj‘ų kartai atstovauss, dar devintajame dešimtmetyje pradėjęs groti Pagalve, kuris šiuo metu yra vienas geriausiai žinomų techno atlikėjų Lietuvoje. Kiekvienas Pagalvės pasirodymas prie patefonų garantuoja, kad išgirsite sienas drebinančius ritmus, varijuojančius nuo minimal tech, tech-house iki techno bei hard-techno.

Tundros scenoje taip pat pasirodys: Road‘s Killa, EI-T, gyvą perkusinį pasirodymą surengsiantis Space Drummer (Saulės Garsai), A.J.A. electronics (Min_for) , Bagua (Hearhphones), Eron (Rising Sun Crew), Eazystyle (Baltic Champion Sound) ir Calli (A.J.A. electronics).
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius