Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukrainos „techno“ muzikos deivė Nastia sugrįžta į Lietuvą

Jau trečius metus iš eilės Lietuvos klubus savo vizitu pagerbia Ukrainos šokių muzikos deivė Nastia, dar kitaip žinoma DJ Beauty vardu.
Nastia
Nastia / Organizatorių nuotr.

Begalę ištikimų gerbėjų mūsų krašte turinti atlikėja šį savaitgalį aplankys du miestus. Penktadienį, groudžio 2 dieną, jos laukia Kauno miesto senamiestyje įsikūręs klubas „Shtab”, o šeštadienį pirmą kartą charizmatiškąją asmenybę išvys Klaipėdos klubo „Kiwi” lanktojai. Ją kelionėje aplink Lietuvą lydės „KaZantip” festivalio ambasadorius Pabaltijo valstybėms DJ Saint bei Virus J.

Karjeros šuolis

2011-ieji metai charizmatiškajai Nastiai buvo pilni pokyčių. Ne per seniausiai dienos šviesą išvydo šviežutėlis jos ir kolegos prodiuserio Alexander Pavlenko projektas „He & She”. Jau pirmąjį muzikinį kūrinį apsiėmė remiksuoti Vokietijos „techno” muzikos ikonos „Kollektiv Turmstrasse”.  Pasirodymų sąraše dabar galima rasti tokių klubų kaip „Berghain” pavadinimus, o grojimus Rusijoje ir Ukrainoje vis dažniau keičia vakarų Europos valstybės. Ne paslaptis, jog paspartinti šį procesą padeda patyrę Didžiosios Britanijos atlikėjų prodiuseriai, ne gana to ji sėkmingai atsikratę „Beauty” etiketės. Pastaroji, jos manymu, neatspindėjo nei grojamos muzikos nei atlikėjos veido. Radijo laida “Propoganda” ir toliau išlieka klausomiausia Ukrainoje, o vienas gerbiamiausių Maskvos elektroninės muzikos klubų „Arma” didžiuojasi Dj Nastia rezidencija.

Meilė iš pirmo žvigsnio

Pirmas Nastios vizitas Lietuvoje įvyko jau istorija tapusiame Vilniaus klube „Pacha”. Po pasirodymo ji neslėpė savo susižavėjimo susirinkusių žmonių energija ir klube tvyrojusia nuotaika, o lietuvaičiai palydėjo jos pasirodymą didelėmis ovacijomis.

„Gerai prisimenu tą vakarą, kai pas mus apsilankė Nastia. Tai buvo vienas iš tų renginių, dėl kurio teko pakovoti su skeptiškai nusiteikusia direktore. Rezultatas nustebino ne tik ją, bet ir mane. Iki dabar išgirstu, jog šis renginys prisimenamas kaip vienas iš geriausių vakarų vykusių klube „Pacha”. Tai buvo abipusė minios ir atlikėjos meilė iš pirmo žvilgsnio” – prisiminimais dalijosi buvęs klubo “Pacha” renginių ir rinkodaros vadovas Algis Gintautas.

Klubo „Shtab” krikštamotė

Bene garsiausiai nuskabėjęs Nastia pasirodymas Lietuvoje, įvyko Kauno mieste. Klubas „Shtab” savaitę prieš oficialų atidarymą paskelbė, jog klubą krikštys „Nastia Beauty”. Į Kauną iš visų šalies kraštelių plūdo žmonės ne tik pasiklausyti savo numylėtinės, bet ir prisiminti nuo senų laikų pažįstamas klubo erdves. Tuo metu net iki galo nesuremontuota pagrindinė salė atrodė taip kaip ir turėtų skambant tokio stiliaus muzikai. Šimtai iškeltų rankų dėkojo Nastiai už kiekvieną padovanotą akimirką,  aplinka pasakojo istorijas apie tai, kur užgimė pogrindinė kultūra, o ant sienų besikaupiantys prakaito lašai priminė geriausius visų laikų „reivus”. Šį penktadienį bus dar karščiau, nes toje pačioje erdvėje dabar sumontuota nauja galinga ir kokybišką garsą atkurianti aparatūra, prijungta papildomų šviesos efektų bei įkurtas naujas baras tiems, kurie nenori praleisti nė vienos pasirodymo akimirkos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius