Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„United colors of LT“ – naujas muzikos fiestos vardas Lietuvoje!

Pirmą kartą Lietuvoje vyks jungtinis koncertas užsieniečių atlikėjų, kurie gyvena mūsų šalyje! Dar prieš keletą metų čia buvo tik vienas kitas užsienietis atlikėjas, o dabar jų būrys gausėja ir džiugina muzikos stilių įvairove.
Berneen Čereška
Berneen Čereška / Irmanto Gelūno/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Muzika

Daugeliui yra gerai pažįstami atlikėjai: egzotiškoji Berneen, italas Andre Zappa. Naktiniuose klubuose karaliauja diskžokėjai – turkas Sezzy ir Mynul iš Didžiosios Britanijos. Anksčiau niekas nebūtų net patikėjęs, jog Lietuvoje atsiras ir afrikiečių grupė!

Vilnius seniai garsėja kosmopolitiška dvasia. Įvairių tautų žmonės čia surasdavo savo laimę ir antrus namus, teigiama pranešime spaudai.

„United colors of LT“ – naujas muzikos fiestos vardas Lietuvoje! Lietuvos tūkstantmečio minėjimo metais startuoja tarptautinis populiariosios muzikos projektas.

Šį penktadienį Vilniaus klube “L’Amour” skambės įvarių stilių muzika, o kūriniai bus atliekami net penkiomis kalbomis: lietuvių, anglų, rusų, prancūzų ir viena iš Afrikos.

Spalvingame renginyje koncertuos vienintelė afrikiečių grupė Lietuvoje “L’Africa”, gražiausias dainas publikai dovanos seksualioji Sonia ir Veronika Gordijevskaja. Po koncerto kraują kaitins diskžokėjas Xose Maria (Meksika), kuris Lietuvoje gyvena beveik penkis metus.

Renginyje žada dalyvauti daug užsieniečių, mūsų sostinės svečių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius