Valentino dienos renginiai: Su viliokliška šypsena

Kaip savaitgalis? Tikiuosi, nesušalote. Šiandien, kaip žinia, Valentino diena, su ja visus ir sveikinu. O jei neturite antros pusės, kas čia tokio. Galbūt netyčia kelyje pasimaišys koks žavingas vaikinas ar panelė, svarbu žinoti, kur eiti!
Su Valentino diena!
Su Valentino diena! / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Norėdami ramiai ir intelektualiai praleisti vakarą, pasisemti naujų žinių, užeikite į Mokytojų namus. Jų svetainėje vyks vakaras iš ciklo „Pažinkime Vilnių“, skirtas  Mikalojaus Konstantino Čiurlionio mirties 100-osioms metinėms. Apie garsaus kompozitoriaus ir dailinininko jausmus Vilniui papasakos Vilniaus M. K. Čiurlionio namų direktorius Stasys Urbonas.

Kada – pirmadienį 18 val.

Norite šio to pašėlusio? Puikiai tiks japonų būgnininkės Yuko Oshimos ir prancūzų pianistės Eve Risser dueto „Donkey Monkey“ koncertas. Nenuspėjamos menininkės šįvakar užims „Piano.lt“ salę. Y.Oshima savo solo kompozicijose derina tradicines būgnų technikas su vokalu ir elektroniniais efektais, tačiau duete „Donkey Monkey“ dažniausia dainuoja E.Risser. Ką išradinga pianistė su kolege sugalvos šįsyk, sužinosite tik atėję. Šios dvi menininkės neveltui jau tapo vienu geidžiamiausių Europos džiazo festivalių kolektyvų.

Kada – pirmadienį, 19 val.  Kiek – 30 Lt, prieš koncertą 50 Lt.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Gediminas Storpirštis
Gediminas Storpirštis

Planetariumas man asocijuojasi su romantika ir žvaigždėtu dangumi. Šįvakar po dangaus skliautu sutikti Valentino dieną kviečia renginys „Pamatyk, ką sako žvaigždės“. Grožėtis dangumi ir apsikabinti mylimą žmogų planetariume ragins Gediminas Storpirštis drauge su muzikantų grupe. Čia niekam nepritrūks švelnių ir šiltų muzikos garsų. „Dainuosime apie Meilę dabar ir ankstesniais amžiais, apie Meilę Damai ir Žiemai, Kelionėms ir Rūkymui... O dar nesuradę savo Meilės, galės išgirsti Meilės Instrukciją...“, – žadėjo muzikantai. Intriguoja.

Kada – pirmadienį, 19 val. Kiek – 50 Lt.

Romantika ir meile šiandien alsuos ir Vilniaus kongresų rūmai. Jų scenoje karaliaus Ieva Prudnikovaitė ir Jeronimas Milius drauge su Lietuvos valstybiniu simfoniniu orkestru. Jie žada nuostabius ir užburiančius populiariausių miuziklų garsus. Patirkite muzikinį meilės stebuklą.

Kada – pirmadienį, 19 val. Kiek – 22 – 102 Lt.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./"Kastaneda"
„Kastaneda“

Gerą nuotaiką įsimylėjėliams ir ne tik šįvakar žada sporto baras „Stars and Legends“, įsikūręs „Šarūno“ viešbutyje (Raitininkų 4 A). Su grupe „Kastaneda“ priešaky renginio organizatoriai žada šimtus šmaikščių pokštų, juoko ir muzikos.

Kada – pirmadienį, 19 val. Kiek – 12 Lt.

Per metus pasiilgote baladžių apie meilę? Šįvakar jų gausiai bus pažerta „Brodvėjaus Pub‘e“. Michailas Frišmanas, Romanas Gorodeckij, Eglė Albrikaitė, Jonas Stankevičius, Vilma Nakutytė, Giedrė Balčiūnaitė akustiniame koncerte dalinsis jautriomis dainomis, o vėliau juos pakeis jam session „Emocijos per muziką“ su galybe improvizacijų meilės tema. Po visko „Love Disco Night“. Nes meilės nebūna per daug.

Kada – pirmadienį, 20 val. Kiek – nemokamai.

O gal šiandien nešvęsite? Tada gerai išsimiegokite ir pasilinksminkite rytoj. Žvėryno klube „Aparat“ (Paribio g. 12) antradienį tikrą šėlsmą surengs „Simian Mobile Disco“. Tiesa, nors atvyks tik vienas komandos narys, vakarėlio organizatoriai žada pritrenkiantį DJ setą. Pasiruoškite šaukti „We Are Your Friends!“. Dar bus „Metal On Metal“ ir  „The Sneekers“. Valio!

Kada – antradienį, 22 val. Kiek – 25 Lt.

Mėgstantys dar masiškesnes linksmybes antradienį skubės į „Siemens“ areną. Į Vilnių atvyksta garsusis olandų didžėjus ir prodiuseris Arminas Van Buurenas. Na, ką aš čia pasakoju, jei jį žinote, bilietą veikiausiai jau turite. Gerų šokių!

Kada – antradienį, 22 val. Kiek – nuo 97 Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius