Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Valerijus Meladzė po Vilnių dairysis tik pro tamsintus mersedeso langus

Jau netrukus mūsų šalį aplankys Rusijos estrados žvaigždė Valerijus Meladzė. Kovo 14–17 dienomis populiarus atlikėjas surengs net 4 pasirodymus skirtinguose Lietuvos miestuose. Prieš keletą metų Vilniuje koncertavęs dainininkas apgailestauja, kad dėl įtempto gastrolių grafiko neturės galimybės ilgiau pasivaikščioti po smarkiai pasikeitusią šalies sostinę.
Valerijus Meladze
Valerijus Meladzė / Organizatorių nuotr.

Paprastumu ir džentelmeniškumu garsėjantis V.Meladzė su gerbėjais mėgsta bendrauti neformalioje aplinkoje, tačiau vaikščiojančio Vilniaus gatvėmis dainininko šį kovą, ko gero, neišvysime. Rusų estrados žvaigždė po Lietuvos sostinę keliaus prabangiu limuzinu „Mercedes“ tamsintais langais. Dainininko saugumu rūpins profesionalūs apsaugininkai, teigiama pranešime spaudai.

„Galiu užtikrinti, kad nesergu žvaigždžių liga ir nesislėpsiu nuo gerbėjų už apsaugininkų nugarų, – šmaikštavo V.Meladzė. – Vis dėlto Lietuvoje svečiuosiuosi neilgai, tikiuosi, bent pro limuzino langus pasigrožėti nuolat besikeičiančia jūsų sostine, labai norėčiau ją palyginti su Amerikos miestais, kur neseniai gastroliavau. Laukiu susitikimo su Lietuvos žiūrovais – visuomet domėjausi gyvenimu svečiose šalyse, taip pat noriu pasveikinti savo gerbėjas su praėjusia gražiausia metų švente – Tarptautine moters diena.“

Mūsų šalyje populiarus Rusijos estrados dainininkas pristatys savo albumą „Vopreki“ (Вопреки – lt. „Vis dėlto...“). „Visi šio rinkinio kūriniai gimė iš gražiausių eilučių asmeniniame dienoraštyje ar senuose meilės laiškuose atrastų žodžių. „Vopreki“ – ilgų apmąstymų, patyrimų ir svajonių rezultatas“, – pasakoja žvaigždė. Autoriaus teigimu, naujausios dainos skirtos „paskutiniesiems romantikams“, vis dar vertinantiems tikrus jausmus, prasmingus žodžius ir melodingą muziką.

Šį mėnesį Lietuvoje vyksiantys V.Meladzės pasirodymai žada tapti tikra dovana melodingos muzikos mėgėjams. Koncertuose bus ypač pamalonintos žiūrovės moterys, kurioms iš Gruzijos kilęs atlikėjas niekuomet negaili dėmesio ir skoningų komplimentų, taip pat yra pažadėjęs ypatingą staigmeną praėjusios kovo 8-osios proga. Kovo 14–17 dienomis Vilniuje, Šiauliuose, Kaune ir Klaipėdoje V.Meladzė koncertuos su naujausia programa, tačiau atliks ir šlageriais tapusių dainų. Bilietus į pasirodymus galima įsigyti visose BILIETAI LT kasose ir internetu.

Pasirodymų metu publiką romantiškai nuteiks talentinga atlikėja Veronika Gordijevskaja. Iš Baltarusijos kilusi mergina šiuo metu gyvena ir kuria Vilniuje. Melodingos ir nuoširdžios jos dainos sparčiai populiarėja gimtinėje, taip pat yra mėgstamos mūsų sostinės klubų lankytojų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius