-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Viktoras Diawara apie atvirą klubų naktį: kas ne su mumis, tam – labanakt!

Dvylika sostinės naktinių klubų susivienys vienai nakčiai – rugsėjo 24 d. – kai plačiai atvers savo duris visiems Vilniaus nakties gyventojams. Renginys „Green Night“ siekia prisivilioti jaunimą iš gamtos atgal į klubus, prisistatyti sostinės naujokams ir vieną naktį suteikti unikalią galimybę visiems nemokamai keliauti ir pažinti Vilniaus klubus.
Renginio „Green Night“ pristatymas
Renginio „Green Night“ pristatymas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Apie šį projektą galvojome nuo metų pradžios. „Green Night“ – tai atviros durys, žalia šviesa įėjimui į daugumą Vilniaus naktinių klubų. Šis renginys suteiks progą jaunimui, į Vilnių atvažiavusiems studentams nemokamai susipažinti su sostinės naktiniu gyvenimu“, – sakė vienas iš idėjos sumanytojų Viktoras Diawara-Vee, tikėdamasis, kad šis projektas taps tradicinis.

„Menų lofte“ V.Diawara pristatys programą „The Best of no Djs“, kurioje muzika su lankytojais dalinsis Erica Jennings, Donatas Montvydas ir kiti.

Klube „Woo“ lauks disco muzikos vakarėlis, o „Briusly“ pristatys, anot organizatoriaus Rolando Jarušausko, „geriausius Lietuvos didžėjus“.

„Tarantino“ klube prie muzikos pulto dirbs „Power Hit Radio“ didžėjai, o gyvos muzikos klube „Tamsta“ – projektas „Brassbastardz“ ir „Vaiper (ROB)“.

„Green Night“ naktį naują sezoną pradės ir gandus apie užsidarymą paneigs klubas „Gravity“.

„Mes vis dar gyvi ir atsidarysime būtent šią naktį. Lankytojų lauks nauja aparatūra, geresnis garsas, naujos interjero detalės“, – tikino klubo atstovė Irma Urbanavičienė. Tą naktį užsukę į „Gravity“, naktinėtojai išgirs dar nematytą DJ Mamanios muzikos atlikimą.

Tuo tarpu projektu „Green Night“ sezoną pabaigs „Vasaros terasa“, kurioje gros Shtirlic, Fusedmarc ir didžėjai TBC.

„Mes parodysime, kad klubuose dominuoja ne tik blizgučių kultūra, bet ir kedai, dredai, apsmukę treningai, – intrigavo „Baltų dramblių“ atstovas Laurynas Jazzy. – Niekam ne paslaptis, kad mūsų klube prasta ventiliacija, bet būtent todėl čia galima pamatyti tiek daug apsinuoginusių šokėjų!“

Visi klubai per vieną naktį bandys parodyti savo veidą ir užsitarnauti tokią reputaciją, kad klubų lankytojai pas juos dar kartą sugrįžtų ar lankytųsi nuolat.

„Mūsų renginio devizas: „Kas ne su mumis, tam – labanakt!“, – šmaikštavo V.Diawara, nekantriai laukiantis „Green Night“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius