Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje – komiksų kūrybinės dirbtuvės

Visi piešiantys ar rašantys, paišaliojantys sąsiuvinių paraštėse ar kuriantys ketureilius, tuo neužsiimantys, bet norintys pabandyti kviečiami rugsėjo 24 dieną, šeštadienį, ateiti į komiksų kūrybines dirbtuves, kurios vyks Vilniuje, Visų Šventųjų bare (Visų Šventųjų g. 7).
Ch. Fauro kuriamas menas, pažvelgus iš arti, atrodo kaip paprasčiausias spalvotų vaškinių kreidučių kratinys, tačiau žiūrint per atstumą, išryškėja nuostabūs portretai ar gyvenimiški vaizdai.
Vilniuje vyks komiksų kūrybinės dirbtuvės. / Dienraščio „15 minučių“ nuotr.

Užsiėmimą ves Joskaudė Pakalkaitė, dar žinoma Yoshi vardu. Ji papasakos, kas yra komiksai, kaip jie yra kuriami, pasidalys paslaptimis, iš kur semiasi idėjų, ir kur ieško istorijų. Dirbtuvėse susitikę piešėjai ir rašytojai turės galimybę kartu kurti, pažindintis, dalytis idėjomis ir galbūt net susirasti tuos žmones, kurių jiems trūko savo kūrybinių planų įgyvendinimui.

Dirbtuvės nemokamos, tačiau organizatoriai prašo dalyvius atsinešti savo mėgstamus pieštukus, kreideles, tušinukus ar kitus piešimo ir rašymo instrumentus ir popieriaus. Renginys vyks nuo 13 val. iki 16 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius