Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje – muzikiniai (ir netik) sveikinimai moterims

Visos moterys sutiks, kad progų būti pastebėtoms, pagirtoms ir mylimoms negali būti per daug. Galbūt šiandien ne kiekvienas vyras draugei, mylimajai, mamai ar kolegei nupirks gėlę, tačiau 99 proc. jų Tarptautinę moters dieną sutinka bent truputį malonesni, dėmesingesni ir šiltesni.
Vyrai Tarptautinės moters dienos progą sveikina moteris dovanodami gėlių.
Vyrai Tarptautinės moters dienos proga sveikina moteris dovanodami gėlių. / „Scanpix“ nuotr.

Mielieji, čiupkite savo moteris, merginas, bičiules, žavias nepažįstamąsias už parankės ir veskitės šįvakar, o kas nespės – ir rytoj klausytis muzikos ir pasakojimų.

Pirmasis šio vakaro variantas, jei neišgasdins pavadinimas, – Eve Ensler kūrinio „Vaginos monologai“ skaitymai. Intymias, atviras ir susimąstyti vertas istorijas – ištraukas iš pjesės – skaitys garsios moterys: Rūta Mikelkevičiūtė, Marija Aušrinė Pavilionienė, Nijolė Oželytė, Daiva Tamošiūnaitė-Budrė ir Neringa Nekrašiūtė. Iš jų lūpų skambėsiančius patyrimus, jausmingus ir smagius pasakojimus koncertų salėje PIANO LT, Trakų g. 9/1 (įėjimas iš Kėdainių g.) paįvairins džiazo pianisto Egidijaus Buožio improvizacijos.

Kada – pirmadienį 18 val. Įėjimas nemokamas.

Organizatorių nuotr./Kristina Zmailaitė ir Edmundas Seilius
Kristina Zmailaitė ir Edmundas Seilius

„Jums, moterys!“ – tokiu šūkiu viešnias kviečia šįvakar Šv.Kotrynos bažnyčioje vyksiantis koncertas. Čia su Šv.Kristoforo kameriniu orkestru moteris bei jų rūpestingus džentelmenus sveikins operos solistai – vyras ir žmona – Edmundas Seilius ir Kristina Zmailaitė. Iš širdies dainuojamos melodijos primins amžiną meilės troškimą, saldžias aistras ir garbins moteris.

Kada – pirmadienį 19 val. Kiek – 20–50 Lt.

Moteriškumas bus pasveikintas ir žavingomis bossa novos melodijomis klube „Artistai“. Jauna grupė  „Meu Som“, kurią sudaro gitara grojanti Aldona Čepliejūtė, dainininkė Judita Butkevičiūtė ir perkusininkas Pavelas Žemoitinas, pripildys klubo sienas svajingų ir šiltų dainų.

Kada – pirmadienį 20 val. Įėjimas nemokamas.

Organizatorių nuotr./Grupė „2good“
Grupė „2good“

Šokiais besižavinčias kompaniones vyrai ir vaikinai vesis į Ūkio banko teatro areną, kur bus rodomas „A|CH teatro“ šokio spektaklis „Moterų dainos“. Pagal garsiosios vokiečių aktorės ir dainininkės Marlene Dietrich dainas pastatytame Anželikos Cholinos spektaklyje pasirodys 26 dramos teatro aktoriai ir baleto artistai. Moters dienos proga 18 moterų ant scenos pražys it gėlės ir su neįtikėtina elegancija pasakos skirtingas savo istorijas.

Kada – pirmadienį 19 val. Kiek – 40–100 Lt.

O jei mylimosios ar tiesiog patinkančios merginos ar moters nespėsite pasveikinti kovo 8-ąją, pasitaisyti galite kovo 9-ąją. Juk geriau vėliau nei niekada, o ir pasiūlymas neprastas – Šv.Kotrynos bažnyčioje naujomis išpažintimis dalysis grupės „2good“ vaikinai. Koncerte „Aksominiai džiazo gundymai“ jie leis pasimiršti ir tiesiog mėgautis originalia ir jausminga muzika.

Kada – antradienį 19 val. Kiek – 20–50 Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius