Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

2011-ieji buvo vieni įspūdingiausių teatrui „Cezario grupė“

Nenumaldomai artėjant naujiesiems metams teatras „Cezario grupė“ pripažįsta, kad laikas pateikti 2011 metų ataskaitą: šie metai buvo vieni įspūdingiausių per teatro aštuonerius gyvavimo metus – ypatingos premjeros, apdovanojimai ir gastrolės. Apibendrindamas visus 2011 metus, teatras kviečia į paskutiniuosius šių metų spektaklius gruodžio 28-30 dienomis Vilniuje, „Menų spaustuvėje“.
Cezario grupė
Cezario grupė / Organizatorių nuotr.

„Tai pati svarbiausia ir maloniausia ataskaita – žiūrovams. Mums labai svarbu žemai nusilenkti ir padėkoti savo publikai už kartu praleistą akimirką, vakarą, metus“, – teigia teatro aktoriai Brigita Arsobaitė, Julius Žalakevičius, Paulius Čižinauskas, Vilma Raubaitė ir Vytautas Kontrimas.

Užbaigdamas 2011 metus, teatras „Cezario grupė“ turi kuo didžiuotis. Spektaklis „Nutolę toliai“ pagal poeto Pauliaus Širvio eiles apdovanotas „Auksiniu scenos kryžiumi“ nacionalinės dramaturgijos nominacijoje bei šviesaus atminimo režisierės Dalios Tamuliavičiūtės premija. Teatro režisierius Cezaris Graužinis apdovanotas režisieriaus Boriso Dauguviečio auskaru.

Tačiau apdovanojimai neleido užsnūsti ant laurų. Devintąjį savo sezoną teatras pradėjo ypatinga premjera vaikams nuo 1 iki 9 metų – „LAI LAI LAI“ Mitologijos pradžiamokslis. Grupė ėmėsi nelengvos užduoties kurti patiems mažiausiems, o kartu patiems reikliausiems žiūrovams. „Vaikai nemeluoja, jie viską sako nuoširdžiai ir iš karto, ar jiems įdomu ar neįdomu. Premjera buvo jaudinanti, mes labai džiaugiamės, kad mažieji žiūrovai mus sutiko labai šiltai“, – pastebi aktoriai. Įvykdęs nelengvą misiją, teatras spektaklį „LAI LAI LAI“ jau pristatė didžiųjų miestų publikai.

Teatras „Cezario grupė“ nori žiūrovams pateikti visų metų kūrybinę ataskaitą ir kviečia paskutinį kartą šiais metais susitikti „Menų spaustuvėje“ (Šiltadaržio g. 6, Vilnius):

Gruodžio 28 d. 19 val. Cezaris Graužinis „Viskas arba nieko“ –  subtili kelionė per žmogaus fantaziją ir atsiminimus.

Gruodžio 29 d. 18 val. (papildomas spektaklis 20 val.) „Nutolę toliai“ pagal poeto Pauliaus Širvio eiles – šiltas ir jaukus susitikimas su nostalgija ir praeitimi.

Gruodžio 30 d. 12 val. „LAI LAI LAI“ Lietuvių mitologijos pradžiamokslis vaikams nuo 1 iki 9 metų.

Gruodžio 30 d. 19 val. „Drąsi šalis“ – spektaklis apie lietuvišką tapatybę ir gyvenimo džiaugsmą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius