-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Norintys išvysti Juozą Budraitį „Paskutinėje Krepo juostoje“ Gruzijoje netilpo į salę

Spaudai buvo pranešta, kad režisieriaus Oskaro Koršunovo spektakliui „Paskutinė Krepo juosta“ gastroliuojant Gruzijoje, susidarė įspūdis, jog aktorių Juozą Budraitį pažįsta visi: gatvėje, oro uoste, restorane, viešbutyje bei teatre, kuomet teatro budintis nedrąsiai prieina pasisveikinti bei paprašyti autografo. Spektaklio pristatymas perpildytoje salėje Tarptautinio Tbilisio teatro festivalio metu tik dar kartą tai įrodė.
 Norintys išvysti Juozą Budraitį „Paskutinėje Krepo juostoje“ Gruzijoje netilpo į salę
Norintys išvysti Juozą Budraitį „Paskutinėje Krepo juostoje“ Gruzijoje netilpo į salę

Dėl niekaip nesutelpančių bei vis į salę besibraunančių žiūrovų spektaklis vėlavo kone pusvalandį. Jam prasidėjus, salė buvo sausakimša tiek sėdinčių, tiek stovinčių žiūrovų, o dalis likusių už durų vis bandė patekti į vidų.

„Jau net nepamenu, kada ištirpo bilietai į „Paskutinę Krepo juostą“, – prasitarė viena iš Kote Marjanišvili teatro, kuriame vyko spektaklis, darbuotojų.

Tarp publikos buvo ir geras J. Budraičio draugas, gruzinų kino režisierius Rezo Esadze.

„Paskutinė Krepo juosta“ po gastrolių sugrįžta į Vilnių, kur publikai bus pristatoma jau spalio 16 dieną. Tai bus vienintelė galimybė pamatyti spektaklį šiais metais.

Pasibaigus spektakliui bei nurimus publikos dėmesiui, režisierių O. Koršunovą bei aktorių J. Budraitį užplūdo žiniasklaidos atstovai. Į eilę prie užkulisių rikiavosi žurnalistai, fotografai, operatoriai.

Spektaklio kūrybinė grupė susitiko su Lietuvos ambasadoriumi Gruzijoje Jonu Paslausku bei ambasados darbuotojais, prisidedančiais prie Lietuvos menininkų pristatymo Gruzijoje. Ne išimtis ir „Paskutinės Krepo juostos“ pristatymas festivalyje.

Tai – nebe pirmas kartas, kuomet OKT/Vilniaus miesto teatras dalyvauja Tbilisyje rengiamame tarptautiniame teatro festivalyje. Per pastaruosius šešerius metus čia pristatyti keturi režisieriaus O. Koršunovo spektakliai: „Vasarvidžio nakties sapnas“, „Įstabioji ir graudžioji Romeo ir Džuljetos istorija“, „Hamletas“ bei šiemet – „Paskutinė Krepo juosta“.

„Pamačiau visiškai kitą miestą“, – sparčiai besikeičianti Gruzijos sostinė maloniai nustebino režisierių O. Koršunovą, pastarąjį kartą Tbilisyje besilankiusį prieš šešerius metus.

„Paskutinė Krepo juosta“ po gastrolių sugrįžtą į Vilnių, kur publikai bus pristatoma jau spalio 16 dieną. Tai bus vienintelė galimybė pamatyti spektaklį šiais metais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius